Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

Club-estek

 

ONLINE CLUB-ESTEK

 

2022-ben is izgalmas előadásokkal várjuk önöket! Érdekésségek, kultúra, művészet a világ minden tájáról - a jól megszokott online formában. 

 

 

Június 30.
Portugál paradicsomok
Almási Gabriella előadása
Folytatjuk Portugálián belüli utazásainkat, de most a két méltán népszerű desztinációra, Madeirára és az Azori-szigetekre látogatunk. Politikusokat, Churchillt és IV. Károlyt követjük. Esőerdőbe és botanikus kertekbe invitáljuk önöket. Persze, szokás szerint eszünk-iszunk is. Jöjjön velünk ezekbe a földi paradicsomokba.

 

Július 7.
Balaton déli part
Dr. Gombos Péter előadása
Július már a forró nyár időszaka, ilyenkor a legjobb a vízparton tölteni az időt. De akár otthonról is velünk tarthat egy virtuális csobbanásra, amely során a múltkori alkalom folytatásaként a Balaton déli partján haladunk végig. Ellátogatunk többek között Siófokra, Balatonboglárra, Fonyódra is, de nem maradhat ki Balatonfenyves, vagy a Kis-Balaton sem. A hónap első csütörtökén, 7-én várjuk szeretettel!

 

Július 14.
Északi hősök és legendák
Papp Ábris előadása
Amíg a görög-római istenségek viselt dolgairól sokat tud egy érettségizett magyar, addig az óskandináv hitvilágot kevésbé ismeri. Korábbi előadásunkban már kitértünk e népek történelmére, technológiájára és szokásaira. Most ismét viking tájakra indulunk, hogy találkozzunk az eddák és sagák hőseivel, és azok megjelenésével a korábbi és a mai művészetben, illetve a skandináv kultúrában. 

 


FIGYELEM!
A programok a tavaszi-nyári időszakban 19:00 órakor kezdődnek, 18:45- kor már be lehet jelentkezni.

Az előadók díjazása becsületkassza alapon működik - részleteket lásd alább. Támogatóink számára hozzáférést biztosítunk az előadásokról készült videókhoz.

ZOOM link:
https://us02web.zoom.us/j/4434171635?pwd=ZmlKcUZySVk1eDhxd1pES0RyT29Rdz09
Meeting ID: 443 417 1635
Passcode: Haris


 

Az előadások továbbra is az Önök adományainak köszönhetően valósulnak meg, ezért kérjük, hogy tetszőleges összeg átutalásával támogassák az előadókat.


Az utalási mezőbe mindenképpen írják be, hogy ADOMÁNY, valamint  a dátumot, hogy melyik előadásokra szánják az utalást. A címet nem kell beírni.
 

Számlaszám: 
Papp Ábris OTP 11773140-11330875

 

 

Várjuk Önöket szeretettel!

HARIS TRAVEL CLUB