Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

KRAKKÓ

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Ajánlatkérés

Teljes ár: 83.000,- Ft

Egyágyas felár: 18.000,- Ft

Belépőjegyek,sikló és fülhallgató ára: kb. 250.- PLN + 2500,- Ft (Helyszínen fizetendő!)

A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!
Kalkulált útlemondási biztosítás: 2 %.

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: légkondicionált autóbusszal
Elhelyezés: középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

1. nap: Budapest – Wadowice – Krakkó (kb. 430 km)
Elutazás Budapestről a reggeli órákban Parassapuszta – Donovaly – Cyżne útvonalon. WADOVICE városában született Karol Wojtyla, azaz II. János Pál pápa. Látogatás az egykori szülőházban kialakított múzeumban, majd azok a helyszínek következnek, ahol annak idején az iskoláit végezte, illetve az a templom, ahol papi hivatását kezdte. II. János Pál halála után a város keresztény zarándok hely lett. Továbbutazás Krakkóba. Vacsora, szállás.

2. nap: Krakkó – Wieliczka (kb. 40 km)
Reggeli után városnézés KRAKKÓ-ban, az egykori királyi székhelyen, amely a lengyel történelem legjelentősebb városa. Krakkó több mint 500 éven keresztül volt főváros és királyi székhely, történelmi városmagja szerepel az UNESCO világörökségi listáján. Óvárosi főtere (Rynek) a város történelmi múltjában meghatározó szerepet töltött be. A főtéren számos műemlék található: a Mária-templom, a középkori eredetű Posztócsarnok, illetve a főtér fölé emelkedő városháza tornya. A Visztula folyó partján emelkedik a királyi vár (Wawel), mely az európai reneszánsz építészet egyik legimpozánsabb műemléke. Délután kirándulás a sóbányáiról híres WIELICZKA-ba. Látogatás a sóbányában és a Bánya Múzeumban. Vacsora, szállás Krakkóban.

3. nap: Czestochowa (kb. 300 km)
Reggeli után kirándulás CZĘSTOCHOWA-ba, Lengyelország legnagyobb és legismertebb zarándokhelyére. A Jasna Gora-n található kegyhelyet a magyar pálos rend alapította. A mai katedrálisban található a XIV. századi gótikus művészet egyik leghíresebb alkotása, a csodatévő Fekete Mária kegykép. Meglátogatjuk a Kincstárat és a Lovagtermet is. Vacsora, szállás Krakkóban.

4. nap: Zakopane – Budapest (kb. 550 km)
ZAKOPANE a lengyel Tátra legismertebb téli-nyári üdülőhelye. Séta, rövid pihenő a város főutcáján. Időjárás függvényében utazás siklóval a Gubalowkára, amely az üdülőhely kilátópontja. Hazautazás rövid pihenőkkel. A természeti szépségekkel teli utazás útvonala a Magas-Tátra mentén vezet. Érkezés Budapestre az esti órákban.


UNESCO Világörökségek:
- Krakkó történelmi belvárosa
- Wieliczka sóbányaTeljes ár: 83.000,- Ft

Egyágyas felár: 18.000,- Ft

Belépőjegyek,sikló és fülhallgató ára: kb. 250.- PLN + 2500,- Ft (Helyszínen fizetendő!)

A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!
Kalkulált útlemondási biztosítás: 2 %.

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?lengyelorszag