Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

ÍRORSZÁGI KÖRUTAZÁS

  • Moher-sziklák
  • Adare
  • Dublin
  • Kerry-gyűrű
  • Kilkenny
  • Adare
  • Powercourt
  • Kylemore apátság

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Legközelebb 2022. májusában!
Ajánlatkérés

Teljes ár: 411.900,- Ft (344.900,- Ft + kb. 67.000,- Ft repülőtéri illeték és csomagdíj) 

Egyágyas felár: 80.000,- Ft 

Belépőjegyek és a fülhallgató: kb. 125,- €. (Helyszínen fizetendő!)

Szervizdíj / borravaló a helyi autóbuszvezető számára: 15,- €.
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervizdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.). A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás: 2 %.
A BBP biztosítást a teljes ár tartalmazza!

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: Budapest - Dublin - Budapest útvonalon repülővel, a körutazáson légkondicionált ír autóbusszal
Elhelyezés: középkategóriájú szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
Ellátás: félpanzió 

 

1. nap: Budapest – Dublin
Délelőtt repülés varsói átszállással Dublinba. Érkezés késő délután, majd transzfer a dublini szálláshelyre. Vacsora, szállás Dublinban.

2. nap: Dublin 
Egész napos városnézés DUBLIN-ban: O’Conell utca, Georgianus negyed, Főposta, Emlékezés kertje és a híres Temple Bar negyed. A Trinity College-ot I. Erzsébet királynő építtette 1592-ben. Könyvtárában őrzik a VIII. századból való Book of Kellst (a világ egyik legszebben díszített középkori kódexét) és Brian Boru király hárfáját, amely az ország egyik jelképe. Ezt követően látogatás a XI. századi Szt. Patrick Székesegyházban. Délután lesz alkalom egy kis kocsmázásra, Dublin egyéni felfedezésére is. Vacsora, szállás Dublinban.

3. nap: Kilkenny – Cashel – Killarney 
KILKENNY-be látogatunk. Írország egyik legkedvesebb középkori kisvárosában a Szt. Canice székesegyház megtekintése és a vár látogatása szerepel a programunkban. Továbbutazás a „ROCK OF CASHEL” várhoz, amely az arany lapályból kiemelkedő, 60 m magas mészkő-sziklára épült, egykor királyi székhely volt. A 12.sz-i kerek torony,a gótikus katedrális,a püspöki vár csodálatos épület-együttese mellett lenyűgöző az elénk táruló Arany Lapály szépsége is! Tovább folytatjuk utunkat Írország déli csücskébe. Vacsora, szállás Killarney környékén.

4. nap: Kerry-gyűrű 
Az Iveragh-félsziget, a híres „KERRY GYŰRŰJE” színes és változatos útvonal, rengeteg látnivalóval! A 170 km-es „gyűrű” nagy részében csodálatos a panoráma, az Atlanti-óceán sziklás, szaggatott partvidékével, a Golf áramlat hatására kialakult gazdag vegetációval. Itt találhatóak Írország legmagasabb hegyei, a kecskét koronázó Killorglin, Waterville - Chaplin kedvenc nyaralóhelye, juhászkutya bemutató, az ír parasztok életét bemutató skanzen stb. Átutazunk a színes házairól híres Sneem-en, majd visszatérünk a Killarnay tavak festői láncolatához. Vacsora, szállás Killarney környékén.

5. nap: Adare – Bunratty – Moher – Burren – Galway környéke
Utazás északra. Rövid megálló az Írország „legcsinosabb faluja” címet viselő ADARE-ban. Következő látnivalónk BUNRATTY-ban a XV. századi félelmetes vár, amely az ország egyik legnépszerűbb látványossága. A Bunratty Folk Park (skanzen) hűen tükrözi az ír vidéki életet. Pihenő és fényképezési lehetőség a híres, lélegzetelállító, 200 m magasan kiemelkedő, kb. 8 km hosszan elnyúló MOHER-szikláinál. Továbbutazás a burreni mészkőfennsíkon át a Galway környéki szálláshelyre.

6. nap: Connemera-félsziget – Kylemore Apátság – Dublin környéke
Ma Írországnak az eddig látottaktól merőben eltérő arculatával ismerkedünk! Kirándulás a festői szépségű, lakatlan, zordon hegyekkel, ezüstös tavakkal, gyorsfolyású patakokkal büszkélkedő CONNEMARA-félszigeten. A Poolacappul-tó partján épült 19.sz.-i romantikus Kylemore apátság eredetileg kastély volt, Mitchell Henry üzletember, ír politikus építtette feleségének, szerelme jeléül. Az épület egy része, és a 2,5 hektáros viktoriánus kert nyitott a turisták számára. Írország egyetlen, 16km hosszan a szárazföldbe nyúló fjordjánál rövid fotó szünet. Vacsora, szállás Dublinban

7. nap: Glendalough – Powerscourt – Dublin – Budapest 
Délelőtt Írország „zöld kertjében”, GLENDALOUGH-ban a Szt. Kevin kolostor romjait keressük fel, melyet az ország leghangulatosabb kolostorának tartanak. Séta POWERSCOURT XVIII. században kialakított kertjében. Utunk befejezéseként ellátogatunk a romantikus MALAHIDE-kastélyhoz. A XIV. századi épülethez később hozzáépített részek mesebeli külsőt adnak a várnak. Transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre, érkezés az éjféli órákban.


A szomszéd fűje se lehetne ennél zöldebb... Szent Patrik misztikus földjén kalandozunk, programunkban legendás várkastélyok, a híres "Kerry-gyűrű" és az impozáns Moher-sziklák is szerepelnek!

 

 


Teljes ár: 411.900,- Ft (344.900,- Ft + kb. 67.000,- Ft repülőtéri illeték és csomagdíj) 

Egyágyas felár: 80.000,- Ft 

Belépőjegyek és a fülhallgató: kb. 125,- €. (Helyszínen fizetendő!)

Szervizdíj / borravaló a helyi autóbuszvezető számára: 15,- €.
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervizdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.). A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás: 2 %.
A BBP biztosítást a teljes ár tartalmazza!

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?nagy-britannia

Hasonló utazások