Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

ŐSZ AZ ISZTRIÁN

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
2023.10.07. 4/3 FRANCIAÁGYAS SZOBA 129 800 Ft/fő Betelt
Érdekel az út

Egyágyas felár: 41.000 Ft

Belépők és fülhallgató: kb. 90 € (helyszínen fizetendő)

Kalkulált útlemondási biztosítás: 2,8 %
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Min. utaslétszám: 30 fő
Garancia felár: 10.000 Ft (25-29 fő esetén)
Árfolyam: 390 Ft/EUR

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Isztriáról a pulai amfiteátrum vagy Rovinj csodálatos, tengerre épült városa jut eszébe. Ám a Isztriai-félsziget nem csak a népszerű és közkedvelt tengerparti városokból áll - bár természetesen ezeket is megtekintjük! Az Isztria népszerűsége és különlegessége abban rejlik, hogy a nyári strandolós, semmittevős nyaralásoknál jóval többet tud kínálni változatos látnivalóinak, gazdag történelmi, kulturális hagyatékának köszönhetően. A tömeg és a nagy meleg híján ősszel mutatja meg igazi, hagyományos arcát. Isztria belsejében sorakoznak a hangulatos, bájos kis erődített városkák, jellemzően magas dombokra épülve vigyázzák a félsziget zöld dombjait. Ha egy igazán különleges, tartalmas programon szeretne részt venni, tartson velünk! Szállásunk Vrsarban, a tengerparti BELVEDERE RESORT szállodában lesz!

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: Vrsarban, a tengerparton épült Belvedere Resort**** 2 ágyas, fürdőszoba/WC-s szobáiban
Ellátás: félpanzió (büféreggeli és vacsora)

1. nap: Budapest - Opatija - Vrsar
Utazás Budapestről rövid megállókkal az Adriai-tenger partjára, Horvátországba. Délután séta a Monarchia híres üdülővárosában, OPATIJÁ-ban. Érkezés kora este VRSAR-ba. A mesés ódon kisvárosban lesz a szállásunk, ahol a szobák elfoglalása után hangulatos sétát tehetünk a velencei hangulatú óvárosban. Vacsora a szállodában.

2. nap: Rovinj - Bale - Pula - Poreč
Reggeli után egész napos Isztria-túrára indulunk, felfedezzük a félsziget legszebb városait kellemes városnéző séták és szabadprogram keretében: ROVINJ (gyümölcspiac, óváros, Szent Eufémia templom), BALE (valódi időutazás – festői középkori kisváros), PULA (római kori amfiteátrum, diadalív) és POREČ (óváros, Szent Eufráziusz bazilika – UNESCO Világörökség!) városait látogatjuk meg a nap folyamán. Este vacsora a szállodában.

3. nap: Motovun - Vižinada - borkóstoló
Kirándulás belső-Isztria csodálatos vidékére. Első megállónk MOTOVUN, a dombtetőre épült, középkori kisváros. Az óvárosba helyi busszal megyünk fel, majd sétát teszünk a hangulatos, macskaköves utcákon. A városfalról lélegzetelállító panoráma nyílik a környező isztriai tájra. Ezt követően VIŽINADÁ-ba, a festői kisvárosba érkezünk, ahol a városban tett séta után borkóstolással egybekötött pincelátogatáson és birtokbejáráson veszünk részt egy tradicionális isztriai gazdaságban: minőségi isztriai borok kóstolása, borkorcsolyával (isztriai sonka, sajt, kenyér). A programok után visszautazunk Vrsarba, szabadprogram. Este vacsora a szállodában.

4. nap: A szlovén Isztria: Hrastovlje és Koper - Budapest
Reggeli után az Isztriai-félsziget szlovén oldalának felfedezésére indulunk. Először irány a tengerpart, ahol a szlovén Isztria legnagyobb városában, KOPER-ben sétálunk. Ezt követően utazásunk megkoronázásaként egy igazi rejtett kincset, HRASTOVLJE Szentháromság templomát keressük fel. A 13. században épült kicsiny román stílusú erődtemplomot gyönyörű fekvésén túl a dalmáciai Johhanes de Castua által 1490 körül festett, a templom teljes belső falfelületét beborító freskók teszik nevezetessé. A programok után hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

UNESCO Világörökségek: Poreč történelmi városa és az Euphrasius bazilika


Horvátország és Szlovénia legszebb tájaira kalauzolja el Önöket új őszi programunk. A turisták többségének az Isztriáról a pulai amfiteátrum vagy Rovinj csodálatos, tengerre épült városa jut eszébe. Ám a Isztriai-félsziget nem csak a népszerű és közkedvelt tengerparti városokból áll - bár természetesen ezeket is megtekintjük! Az Isztria népszerűsége és különlegessége abban rejlik, hogy a nyári strandolós, semmittevős nyaralásoknál jóval többet tud kínálni változatos látnivalóinak, gazdag történelmi, kulturális hagyatékának köszönhetően. A tömeg és a nagy meleg híján ősszel mutatja meg igazi, hagyományos arcát. Isztria belsejében sorakoznak a hangulatos, bájos kis erődített városkák, jellemzően magas dombokra épülve vigyázzák a félsziget zöld dombjait. Ha egy igazán különleges, tartalmas programon szeretne részt venni, tartson velünk! Szállásunk Vrsarban, a tengerparti BELVEDERE RESORT szállodában lesz!

Várható szállás: 
Belvedere Resort Vrsar
https://www.maistra.com/properties/resort-belvedere/#/ 

 

 


Egyágyas felár: 41.000 Ft

Belépők és fülhallgató: kb. 90 € (helyszínen fizetendő)

Kalkulált útlemondási biztosítás: 2,8 %
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Min. utaslétszám: 30 fő
Garancia felár: 10.000 Ft (25-29 fő esetén)
Árfolyam: 390 Ft/EUR

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/horvatorszag 

Hasonló utazások