Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

VIETNÁM - LAOSZ - KAMBODZSA

  • életkép
  • Mekong delta
  • Luang Prabang
  • Viantiane

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Legközelebb 2024. novemberében!
Érdekel az út

Teljes ár: 1.665.000 Ft (1.169.000+496.000 belső repülőjegyek, rep. illetékek, csomagdíjak)

Egyágyas felár: 395.000 Ft

A teljes ár a belépőjegyek árát magában foglalja.

Minimális utaslétszám: 25 fő
Garancia felár: 22-24 utas esetén 100 USD

Az árakat 1 USD = 360 Ft árfolyamig garantáljuk! 

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 3 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza.

Szervízdíj / borravaló: 90,- USD (helyi idegenvezetők, buszsofőrök részére, helyszínen fizetendő!)

Vízum: (Irodánkban előre fizetendők, az árak indulásig változhatnak!)
Vietnám: vízumot online intézzük, ára: 14.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
Laosz: vízumot online intézzük, ára: 25.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
Kambodzsa: vízumot online intézzük, ára: 19.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt

Fontos megjegyzések:

Az úti okmány lejárati idejére és a belépési vízumokra vonatkozó beutazási szabály, hogy az útlevélnek a tervezett utazás végétől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Az e-vízumokhoz 1 db jpg formátumban beszkennelt jó minőségű fotó (előre néző szemüveg nélküli, fehér fal előtt), és az útlevél fényképes oldalának színes szkennelt változata szükséges. (Amennyiben nincs szkennelési lehetősége, irodánkban elkészítjük.)

A teljes ár a 472/2017. (XII. 28.) 14. §. (1) c) Korm. rendelet szerinti ár, mely az indulásig az ÁSZF-ben foglaltak szerint változhat.

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

18 napos tartalmas körutazásunk során 4 különleges ország leghíresebb, egytől-egyig lenyűgöző helyszíneivel ismerkedünk, bepillantást nyerve a távoli tájak kultúrájába, mindennapjaiba és megtekintünk számos UNESCO Világörökséghez tartozó helyszínt is!

Utazás: Budapest – Saigon / Bangkok – Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjáraton, valamint helyi repülőjáratokkal. A  körutazáson légkondicionált autóbuszokkal, gyorsvonattal és hajóval.
Elhelyezés: helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyozós / fürdőszobás szobáiban
Ellátás: félpanzió (reggeli és ebéd vagy vacsora programoktól függően), teljes ellátás a 9. napon

1. nap: Budapest – Saigon
Repülés Budapestről átszállással Saigonba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Saigon
Érkezés SAIGON-ba a délutáni órákban. Transzfer a szállodába. Szállás.

3. nap: Saigon
Félnapos városnézés Vietnam legnagyobb városában, SAIGON-ban: Notre Dame katedrális (kívülről), Városháza, főposta épülete, Újraegyesítési palota, kínai negyed. Szállás.

4. nap: Mekong – Danang – Hoi An 
Egész napos kirándulás a Mekong folyó torkolatához. Ez a vidék Vietnám „éléskamrája”. Az innen származó rizs, egzotikus gyümölcsök, méz stb. látja el az ország nagy részét. Rövid látogatás MY THO-ba. Ebéd, majd hajókázás a szigetek között, kikötés egy-két szigeten, séta a kézműves falvakban, végül a Vinh Trang templom megtekintése. repülés DANANGBA. Transzfer a szállodába. Szállás Hoi Anban.

5. nap: Hoi An
Városnézés HOI AN-ban. A Danangtól délre található festői szépségű városka ősi települése felkerült a Világörökség listára. Megtekintjük a település egyik legszentebb helyét, a kínai templomot, az évszázados kereskedőlakokat, és a 400 éves fedett japán hidat. Ezután kerékpártúrára indulunk Hoi An vidéki tájain az aromás gyógynövényeiről ismert Tra Que gyógynövényfaluba, ahol megfigyelhetjük a helyi gazdák napi munkáját. Ebédnél lehetőség nyílik a falusi specialitások megkóstolására: tam huu (kis nyárson sertéshús és garnélarák), sertéshús és fűszernövények, valamint a régió további hat étele.

6. nap: Hoi An – My Son – Hue
Utazás autóbusszal MY SON-ba. A szentélyek méltán érdemelték ki a Világörökség kitüntetést, kivételes példája a hindu építészet dél-kelet ázsiai hatásának. A csampa dinasztia idején fontos vallás központ is volt. Délután továbbutazás HUE-ba, Tu Duc uralkodó sírja, majd séta a Dong Pa piacon. Szállás.

7. nap: Hue – Hanoi 
Az egész napos városnézés hajókirándulással indul a Parfüm-folyón. Az egykori Császárváros a pekingi Tiltott város mintájára épült: Hétemeletes (Thien Mu) pagoda, Minh Mang sírja, Ngo Mon kapu, Thai Hoa palota, Mandarinok Csarnoka, Tiltott bíbor város (a császár személyes birodalma). Este repülés HANOI-ba. Szállás.

8. nap: Hanoi
Reggeli után városnézés Hanoiban (Ho Chi Minh mauzóleum, Egypilléres Pagoda, Nemzeti Múzeum, Irodalom temploma). Délután utazás riksával az Óvárosban, a „36 céh negyedében”, a nyüzsgő utcák felfedezése, ahol helyi kézművesek (bádogosok, ékszerészek, kalligráfusok, asztalosok) kínálják portékáikat. Ezután séta a Hoan Kiem-tóhoz, melynek fő látványossága a tó közepén lévő gyönyörű Ngoc Son templom, ahová egy vörös fahídon keresztül jutunk el. Végül az Operaház és a Szent József katedrális megtekintése. Szállás.

9. nap: Halong-öböl
Az egész napot a több mint 1900 szigetből álló világhírű HALONG-öbölben töltjük. Hajókirándulás a bizarr mészkősziklákkal tűzdelt tengeren, melyet az ország egyik legszebb tájának tartanak, és 1994-től felkerült az UNESCO Világörökség listájára. Ebéd és vacsora a hajó fedélzetén. Szállás a hajón.

10. nap: Halong-öböl és Hanoi
Reggeli után visszautazás Hanoiba. Útközben látogatás Yen Duc faluban. YEN DUC falu a vízibábművészet egyik szülőhelyeként ismert. Ezután részt veszünk egy vízibáb-előadáson, amely a deltavidéki parasztok mindennapi életét mutatja be: rizstermesztés, bivalyok terelése, halászat, éneklés és tánc a bőséges termés megünneplésére. Az előadás után lesz idő sétálni, hogy felfedezzük a vidéki életet és a kézművesek műhelyeit, mielőtt elindulunk Hanoiba. Szállás.

11. nap: Hanoi – Vientiane 
Reggel átrepülünk a laoszi fővárosba. Ismerkedés VIENTIANE főbb látnivalóival: Wat That Luang (Királyi Stupa), Laosz legfontosabb nemzeti emlékműve, Diadalív (tetejéről gyönyörű kilátás nyílik az egész városra), Wat Pha Keo templom, Wat Si Saket, Wat Si Muang. Szállás Vientiane-ban.

12. nap: Luang Prabang
Délelőtt gyorsvonattal átutazunk LUANG PRABANG-ba, mely a csodálatos templomairól és az azt övező mesésen szép tájról nevezetes, és az UNESCO Világörökség része. Városnézés: Wat Visoun, Wat That Luang majd látogatás az egykori királyi palotában, amely ma Nemzeti Múzeumként látogatható, 1975-ig lakta a királyi család. Csodás panoráma tárul elénk a Phusi dombról, melyre 330 lépcsőfok leküzdése után juthatunk fel. Szállás Luang Prabangban.

13. nap: Luang Prabang
Hajókirándulás a Mekongon a Pak Ou barlangokhoz, amit a helyiek szent helyként tisztelnek. A barlang belsejében több ezer faragott szobrot helyeztek el az évek során erre járt vándorok. Majd Laosz egyik kihagyhatatlan természeti látványosságát, a Smaragd vízesést keressük fel. A dzsungel szívében, méteres növénylevelek között egy-két méteres szintkülönbséggel türkizkék vizű medencék sora követi egymást. Visszaútban Luang Prabang-ba megnézünk egy helyi falut is. Szállás.

14. nap: Luang Prabang – Angkor 
Reggeli után a Wat Xieng Thong meglátogatása. Délután repülés Angkorba. Érkezés után transzfer a szállodába, pihenés. Szállás Siem Reap-ben.

15. nap: Angkor
Ismerkedés az ősi királyi város legszebb, mesterséges víztükrök között épült templomaival, palotáival. Elsőként a legismertebb ANGKOR WAT szerepel a programunkban. A több mint 160 hektáron fekvő XII. századi mestermű a világ legnagyobb vallási épületegyüttese. A nap befejezéseként a PHNOM BAKHENG megtekintése, ahonnan csodálatos a naplemente látványa. Szállás és zenés-táncos vacsora Siem Reap-ben.

16. nap: Angkor másodszor
A program ANGKOR további nevezetességeivel folytatódik: ANGKOR THOM, BAYON, BAPHUON, ELEFÁNTTERASZ, BANTEAY SREI. Délután ismerkedés TA PROHM nevezetességeivel. Szállás és vacsora Siem Reap-ben.

17. nap: Siem Reap – Bangkok 
Délelőtt transzfer a repülőtérre, utazás Bangkokba. Városnézés az „Angyalok városában”, a Fekvő Buddha temploma, a Királyi palota és a Smaragd Buddha megtekintése. Este séta az éjszakai piacon, ezt követően vacsorával egybekötött hajózás a Chao Phraya folyón. Transzfer a repülőtérre.

18. nap: Budapest
Hazautazás átszállással. Érkezés Budapestre a reggeli órákban, a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:

Vietnam:           Hue császárváros műemlék-együttese
                           Halong-öböl
                           Hoi An ősi városa
                           My Son szentély

Laosz:               Luang Prabang

Kambodzsa:    Angkor Wat


18 napos tartalmas körutazásunk során 4 különleges ország leghíresebb, egytől-egyig lenyűgöző helyszíneivel ismerkedünk, bepillantást nyerve a távoli tájak kultúrájába, mindennapjaiba és megtekintünk számos UNESCO Világörökséghez tartozó helyszínt is!

ÚTVONAL:


Teljes ár: 1.665.000 Ft (1.169.000+496.000 belső repülőjegyek, rep. illetékek, csomagdíjak)

Egyágyas felár: 395.000 Ft

A teljes ár a belépőjegyek árát magában foglalja.

Minimális utaslétszám: 25 fő
Garancia felár: 22-24 utas esetén 100 USD

Az árakat 1 USD = 360 Ft árfolyamig garantáljuk! 

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 3 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza.

Szervízdíj / borravaló: 90,- USD (helyi idegenvezetők, buszsofőrök részére, helyszínen fizetendő!)

Vízum: (Irodánkban előre fizetendők, az árak indulásig változhatnak!)
Vietnám: vízumot online intézzük, ára: 14.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
Laosz: vízumot online intézzük, ára: 25.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
Kambodzsa: vízumot online intézzük, ára: 19.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt

Fontos megjegyzések:

Az úti okmány lejárati idejére és a belépési vízumokra vonatkozó beutazási szabály, hogy az útlevélnek a tervezett utazás végétől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Az e-vízumokhoz 1 db jpg formátumban beszkennelt jó minőségű fotó (előre néző szemüveg nélküli, fehér fal előtt), és az útlevél fényképes oldalának színes szkennelt változata szükséges. (Amennyiben nincs szkennelési lehetősége, irodánkban elkészítjük.)

A teljes ár a 472/2017. (XII. 28.) 14. §. (1) c) Korm. rendelet szerinti ár, mely az indulásig az ÁSZF-ben foglaltak szerint változhat.

Ezt az utat csak megfelelő egészségi állapot, jó fizikai kondíció esetén ajánljuk a hosszú utazás és az esetenként megterhelőbb programok miatt!

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak. 

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/vietnam

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/laosz

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/kambodzsa

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold

Hasonló utazások