Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

ALPOKON INNEN ÉS TÚL

  • Bernina-express
  • Pragser wildsee
  • Merano - Tyrol kastély
  • Merano
  • Trento

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Érdekel az út

Teljes ár: 269.900,- Ft

Egyágyas felár: 45.400,- Ft

Min. utaslétszám: 30 fő   

Felár 25 - 29 fő esetén: 20.000 Ft                   

Árfolyam: 410 Ft/€

Belépők-, vonatjegy és a fülhallgató ára: kb. 40,- CHF és kb. 50,- € (Helyszínen fizetendő!)

Idegenforgalmi adó: kb. 11,- € (Helyszínen fizetendő!)

Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,8%.
A BBP biztosítást a teljes ár tartalmazza!

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés: 2 éjszaka Tirolban, 3* szálloda valamint 2 éjszaka Dél-Tirolban, 4* Wellness szálloda 2 ágyas,
zuhanyzós / WC-s szobáiban. A Dél-tiroli hotelben az ellátás magában foglalja a 650 m2 wellnessrészleg (fedett- és szabadtéri medence, szaunák) használatát.

Ellátás: félpanzió

1. nap: Budapest – Wattens – Landeck környéke 
Utazás Ausztrián és az ún. Német Alpesi úton keresztül rövid pihenőkkel Tirolba. Útközben látogatás WATTENS-ben, a világhírű Swarowski kristály hazájában. Továbbutazás a tiroli szállás felé. Vacsora, szállás.

2. nap: Pontresina – Bernina Express – St. Moritz – Landeck környéke 
Reggeli után irány a svájci Pontresina! Innen a híres BERNINA EXPRESS vonaton utazunk tovább az Alpok lenyűgöző szépségű tájain keresztül, a Bernina hágón átkelve (2.253 m) az olasz Tiranóig. Az útvonal káprázatos, hiszen a hágó környékén közel a kb. 4.000 m-es csúcsokkal körülölelt tájat, hamarosan a pálmafák és a magnóliák világa váltja fel. Tiránóból utazás vissza a hágón keresztül ST. MORITZ-ba, a híres téli üdülőhelyre. Rövid séta, pihenő után utazás az előző napi szálláshelyünkre Tirolba. Vacsora, szállás.

3. nap: Merano / Meran – Tirol – Bressanone / Brixen – Bruneck környéke 
Utazás a Reschen-hágón át Olaszországba, Dél-Tirolba. MERANO híres fürdőváros és klimatikus gyógyhely is. A XV. században Habsburg Zsigmond főherceg otthona is a városban volt. Napjainkban osztrákok, németek, olaszok járnak ide, hogy igyanak a gyógyvízből, valamint a forró gyógyfürdő mellett a zamatos borokat is megkóstolják. A környező lankákon viruló szőlők, gyümölcsösök, lovagkori várkastélyok egy kicsit a Rajna vidékére emlékeztetik a látogatókat. A városi séta után mi sem hagyhatjuk ki a közelben található TIROL VÁRKASTÉLY-át, ahonnan az osztrák tartomány elnevezése is ered. A festői várba kb. 40 perces séta (a bejárathoz közeledve rövid szakaszon kaptató) szükséges, de a repkénnyel befuttatott körerkélyes udvar, a címerek, a trónterem látványa megéri a fáradtságot. Továbbutazás és ismerkedés a híres püspöki központtal, a vidék történelmi székvárosával. BRESSANONE / BRIXEN belső városképe jellegzetesen középkori hangulatot áraszt. A festői utcák falfreskókkal, erkélyekkel, a püspöki székesegyház, az érseki palota népszerűvé tették a várost a turisták körében. Vacsora, szállás Bruneck környékén.

4. nap: Bolzano / Bozen – Trento / Trient – Bruneck környéke 
Délelőtt városnézés BOLZANO-ban, Alto-Adige tartomány fővárosában. A települést Dél-Tirol kapujaként is nevezik. Velence fénykorában már fontos átmenő kereskedelmi központként említették. Mai hangulata tagadhatatlanul tiroli. TRENTO, a nevét felvevő régió fővárosa. A XVI. században itt hívta össze a pápa a zsinatot azzal a céllal, hogy reformokkal segítsék elő a szakadárok, elsősorban a német protestánsok visszatérését az egyházba. Városnézés a hangulatos tartományi székhelyen. Vacsora, szállás Bruneck környékén.

5. nap: Pragser Wildsee – Budapest 
Reggeli után utazás az Alpok varázslatos tájain Dél-Tirol és Kelet-Tirol területén keresztül. Rövid pihenő a tartomány egyik legszebb tavánál, az 1496 m tengerszint feletti magasságban található festői PRAGSER WILDSEE partján. Hazautazás rövid pihenőkkel Villach – Klagenfurt – Maribor – Nagykanizsa – Budapest útvonalon.

 

UNESCO Világörökség: Dolomitok vidéke

 


Egy társítást vállaló hölgy utas jelentkezését is várjuk!

Öt nap az Alpok csodálatos világában! Utazás a híres Bernina Expresszel,- mely hatalmas hágókon, izgalmas viaduktokon keresztül halad át a hegyvidéken-, séta Tirano mediterrán pálmafái között, ismerkedés a meránói borvidék kincseivel, Bressanone középkori hangulatával.

 


Teljes ár: 269.900,- Ft

Egyágyas felár: 45.400,- Ft

Min. utaslétszám: 30 fő   

Felár 25 - 29 fő esetén: 20.000 Ft                   

Árfolyam: 410 Ft/€

Belépők-, vonatjegy és a fülhallgató ára: kb. 40,- CHF és kb. 50,- € (Helyszínen fizetendő!)

Idegenforgalmi adó: kb. 11,- € (Helyszínen fizetendő!)

Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,8%.
A BBP biztosítást a teljes ár tartalmazza!

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria

Cimkék

Körutazás

Hasonló utazások