Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

DÉL-AMERIKAI ANZIX

  • Buenos Aires
  • Torres del Paine

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Érdekel az út

Teljes ár: 2.299.000,- Ft (1.710.000,-Ft + 589.000,-Ft belső repülőjegyek, reptéri illetékek és csomagdíjak)
Egyágyas felár: 450.000,- Ft

A teljes ár a belépőjegyeket tartalmazza.

Az árakat 1 USD = 370 Ft árfolyamig garantáljuk!

Fakultatív programok árai minimum 15 fő esetén:
(irodánkban foglalandó, de helyszínen fizetendő, kivéve: Uruguay-i program):

Brazil vacsora (churrascaria):                                       kb.  65 USD
Büfévacsora & showműsor Iguacuban:                       kb.  75 USD
Tango-show vacsorával Buenos Airesben:                 kb.  79 USD
Egész napos hajós kirándulás Uruguay-ba:                138.000 Ft (Irodánkban fizetendő! Min. 10 főtől!)

A fakultatív programok a helyszínen fizetendők (kivéve: Uruguay-i program), viszont a részvételi szándékot legkésőbb a hátralék fizetésével egy időben kérjük jelezni, mely döntésük visszavonhatatlan!

Kalkulált útlemondási biztosítás díja: 3 %
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

SZERVIZDÍJ/BORRAVALÓ: 150 USD (Helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők stb. részére, helyszínen fizetendő!)
A teljes ár minimum 20 főtől érvényes!
15-19 fő indulása esetén 250 USD/fő felár fizetendő.

AZ UTAZÁSHOZ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK RÉSZÉRE VÍZUM NEM SZÜKSÉGES!

MINIMUM ÚTLEVÉL ÉRVÉNYESSÉGI IDŐ: hazautazástól számított 9 hónap! 

 A teljes ár a 472/2017. (XII. 28.) 14. §. (1) c) Korm. rendelet szerinti ár, mely az indulásig, az ÁSZF-ben foglaltak szerint változhat.

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Ez az utazásunk egy igazi életélmény, melynek során bejárhatják Rio de Janeirot, megcsodálhatják az Iguacu-vízesést, részt vehetnek egy autentikus argentin tangó esten, utazhatnak a Világ Vége vonattal, mindez egy csodás természeti környezetben és vendégszerető emberekkel. Hosszabbítási lehetőség: utazás a Húsvét-szigetre. 

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal, európai átszállással. Dél-Amerikában közlekedés légkondicionált autóbuszokkal, helyi repülőjáratokkal és hajóval.
Elhelyezés: helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, fürdőszobás / WC-s szobáiban.
Ellátás: reggeli és a 12. napon ebédcsomag 

1. nap: Budapest – Rio de Janeiro
Elutazás Budapestről a menetrend függvényében, európai átszállással. Érkezés helyi idő szerint az esti órákban Rio de Janeiroba, szállás.

2. nap: Rio de Janeiro
Egész napos városnézés a földkerekség egyik legszebb fekvésű városában. Ismerkedés RIO DE JANEIRO különböző híres városrészeivel: Flamengo (foci csapatáról híres), Botafogo, Gloria, Világháborús emlékmű, belváros széles sugárútjai, Maracana stadion kívülről, Sambadromo (a híres karnevál helyszíne), piramis formájú Szent Sebestyén katedrális, Ipanema, Leblon stb. Utazás kabinos felvonóval a Cukorsüveg-hegyre. Fogaskerekűvel érkezünk a Megváltó Krisztushoz, miközben fantasztikus városi panorámában lesz részünk a Tijuca erdőből. Fakultatív tipikus brazil vacsorát – churrascaria - választhatunk, melynek keretében a nyárson sült különböző húsokból és finom köretekből kedvünkre válogathatunk. Szállás Rióban.

3. nap: Rio de Janeiro – Petropolis - Rio de Janeiro
Egész napos kirándulás a RIO-tól északra található PETROPOLIS városba, ami történelmi épületeiről és sörgyártásról ismert. A város neve (’Péter városa’) tisztelgés II. Péter brazil császár emléke előtt, aki itt van eltemetve az Alcantarai Szent Péter-katedrálisban, amit természetesen megtekintünk utunk során. A 19. században a városban volt a rezidenciája a brazil uralkodóknak és arisztokratáknak. Petropolis volt a fővárosa Rio de Janeiro államnak, az Első Brazil Köztársaság idején. Késő délután visszaérkezés Rióba és szabadidő a Copacabanán. Szállás Rióban.

4. nap: Rio de Janeiro – Foz do Iguacu
Reggeli után hajókirándulás a várost körülölelő Guanabara-öbölben, majd a város Botanikus Kertjében sétálunk megcsodálva a szubtrópusi és trópusi növényritkaságokat, gyönyörű királypálmákat és orchideákat. Ezután elbúcsúzunk a várostól és tovább utazunk az Iguazu-vízeséshez. Érkezés Foz do Iguacuba az esti órákban, szállás.

5. nap: Iguazu-vízesés brazil oldala
Az Iguazu a világ ötödik legnagyobb és egyik leglátványosabb vízesésrendszere. Mintegy 275 szigettel és sziklakiszögelléssel elválasztott zuhatag ömlik le a Paraná-fennsík 4 kilométer hosszú pereméről. Ma az IGUACU brazil oldalát fedezhetjük fel. Szubtropikus esőerdő ösvényein sétálva fenséges rálátás nyílik a nagy robajjal lezúduló vízesésére. Délután megtekintjük még a Brazília és Paraguay határán épült – a világ legnagyobbjaként nyilvántartott – vízerőművet, az Itaiput. Szállás Foz do Iguacuban. Este fakultatív büfévacsorával egybekötött show keretében ismerkedhetünk három ország (Brazília, Argentína, Paraguay) zenéivel, táncaival.

6. nap: Iguazu-vízesés argentin oldala – Buenos Aires
Látogatás a vízesés argentin oldalán. Busszal, romantikus kisvasúttal és gyalogosan keressük fel a zuhatagokat és megcsodálhatjuk az „Ördögtorok” nevű leghíresebb, leglátványosabb részt is. Az esti órákban elutazás az argentin fővárosba. Transzfer a szállodába. Szállás Buenos Aires-ben.

7. nap: Buenos Aires
Városnézés Amerika „Párizsában”, BUENOS AIRES-ben: Plaza de Mayo, Catedral, Casa Rosada (híres balkonja az Evita c. filmben látható), Cabildo, Parlament (a washingtoni Capitolium másolata), Obeliszk, a világ legszélesebb sugárútja, majd a csodálatos Colon színház meglátogatása, ahol olyan hírességek léptek fel, mint Maria Callas vagy Placido Domingo. Délután a La Boca, Caminito (tangó hazája), San Telmo és Recoleta városnegyedek elegáns épületei, parkjai, majd a Recoleta temető következik, ahol Evita sírja is található. Végül a Museum Bellas Artes egyik gyűjteményét csodálhatják meg. Este fakultatív lehetőségként részt vehetnek egy fergeteges Tango show műsoron, ahol a vacsora menüjeként megkóstolhatják a híres argentin marhasültet egy pohár finom vörösbor kíséretében. Szállás Buenos Airesben.

8. nap: Montevideo – Colonia del Sacramento
Szabad nap Buenos Airesben, vagy egész napos fakultatív kirándulás hajóval és autóbusszal Uruguay-ba. A kora reggel induló hajóút a világ legszélesebb tölcsértorkolatán, az un. Folyó-tengeren vezet át. A kirándulás első állomása Uruguay fővárosa, MONTEVIDEÓ. Városnéző séta a pompás középületeiről, pálmafás parkjairól és monumentális szobrairól is nevezetes városban. Bekukkantunk a fantasztikus hangulatú kikötői Mercado del Puertora is. Továbbutazás autóbusszal COLONIA DEL SACRAMENTO-ba. A hangulatos koloniális város legfőbb látnivalója a San Gabriel-félsziget csúcsán fekvő óváros, amely a kb. 300 éves házaival az UNESCO Világörökség része. A késő esti órákban visszatérés Buenos Airesbe. Szállás.

9. nap: Ushuaia – Tűzföld
Repülés a tűzföldi USHUAIA-ba, a világ legdélebbi városába, ahonnan az antarktiszi kutatócsoportok és hajóutak indulnak útnak, és ahol véget ér a Pánamerikai autóút. A hegyek és az óceán által ölelt városka jellegzetessége a színesre festett faházak. Látogatást teszünk a TIERRA DEL FUEGO NEMZETI PARK-ban, ahol a „Világ vége vonatán” (Tren del Fin del Mundo) is utazunk, ami Földünk legdélebbi működő vasútvonala. A szerelvény lenyűgöző tájakon robog keresztül, nemzeti parkon, zöld mezőkön, sűrű erdőkön és sebes patakok mellett. Szállás Ushuaiaban.

10. nap: Ushuaia – El Calafate
Délelőtt hajózás a Beagle-csatornán, ahol több kis sziget is található, és megfigyelhetjük az igen színes és érdekes élővilágot. Többek között sziklaszirteken sütkérező fókákat, valamint pingvineket, tengeri madarakat, és szezontól függően óriás ceteket is láthatunk. Délután transzfer a repülőtérre és repülés EL CALAFATE-be. Szállás.

11. nap: Los Glaciares Nemzeti Park
Kirándulás az UNESCO Világörökség részét képező nemzeti parkhoz. Sétánk során több szögből is láthatjuk a folyamatosan mozgó, lenyűgöző PERITO MORENO gleccsert, majd az időjárás függvényében kb. 1 órás hajókázást teszünk a tavon a hatalmas úszó jégfalak között. Szállás.

12. nap: Torres del Paine Nemzeti Park – Puerto Natales
Búcsú Argentínától és utazás Chile lenyűgöző hegycsúcsokkal, csodálatos természeti formációkkal, smaragdszínű tavakkal és egzotikus állatvilággal büszkélkedő TORRES DEL PAINE nemzeti parkjába. A Paine helyi indián szó, jelentése „kék “, ami nem véletlen, hiszen a gleccserek, a türkiz tavak és a hegycsúcsok színe napközben kékes árnyalatban játszanak. Naplemente idején azonban a Torres del Paine csúcsainál kevés lenyűgözőbb természeti látnivaló van a földkerekségen. Napközbeni étkezésünkhöz ebédcsomagot viszünk magunkkal. Szállás Puerto Natales-ben.

13. nap: Puerto Natales – Puerto Varas
Utazás a végtelen, sík pampákon át PUNTA ARENAS-ba, ahonnan repülés PUERTO MONTT-ba, majd transzfer PUERTO VARAS-ba, ahol a délutáni séta keretén belül megtekintjük a varázslatos kis városkát. A festői Llanquihue tó partján fekszik, csodás panorámával az Andok-Kordillerák Osorno vulkánjára (2 652 m) és a Calbuco (2 015 m) vulkánra. Szállás Puerto Varas-ban.

14. nap: Chiloé-sziget
Kirándulás a CHILOÉ-SZIGET-re, ahol még mindig a halászhagyományok határozzák meg a mindennapi életet. ANCUD-ban látjuk, a színesre festett faházakat és a sziget érdekes életét bemutató múzeumot. A CASTRO körül csoportosuló 16 fatemplom rajta van az UNESCO világörökség-listáján, a partokat pedig hagyományos palafitók (cölöpökön álló házak) tarkítják. Miután megcsodáltuk a sziget szépségeit, visszautazás Puerto Varasba, szállás.

15. nap: Valparaiso – Viña del Mar – Santiago de Chile
A kora reggeli órákban repülés Chile fővárosába, majd továbbutazás a Csendes-óceán partjára, melyet a híres chilei borok megkóstolásával is fűszerezünk. Ismerkedés VALPARAISO-val, az amerikai kontinens egyik legfontosabb kikötővárosával, mely csodálatos fekvésének és sokrétű építészetének köszönhetően része az UNESCO Világörökségeknek. Továbbutazás VIÑA DEL MAR-ba, Chile híres óceánparti luxus üdülővárosába, ahol előkelő villák, szép sugárutak, látványos parkok teszik hangulatossá a települést. Visszautazás Santiagoba, szállás.

16. nap: Santiago de Chile
Reggeli után ismerkedés az Andok magas csúcsainak közelében fekvő SANTIAGO nevezetességeivel: óváros, Elnöki (Moneda) Palota, Plaza de Armas, Katedrális, Városháza stb. Szép kilátásunk nyílik a városra a San Cristobal hegyről. A város „Sanhattan” -nek nevezett modern részének megtekintése. Szállás.

17. nap: Santiago de Chile
Transzfer a repülőtérre. Hazautazás SANTIAGO repülőteréről, éjszaka a repülőn.

18. nap: Budapest
Európai átszállás után érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:

- Brazília: Iguacu Nemzeti Park, Rio de Janeiro: Carioca terület (Botanikus kert, Corcovado, Guanabara öböl)
- Uruguay: Colonia del Sacramento óvárosa
- Argentina: Iguazu Nemzeti Park, Los Glaciares Nemzeti Park
- Chile: Valparaiso történelmi negyede, Chiloé-sziget fatemplomai

 IDEJE ENGEDI? TARTSON VELÜNK A HÚSVÉT-SZIGET HOSSZABBÍTÁS PROGRAMUNKON!

A változtatás jogát fenntartjuk!


Ez az utazásunk egy igazi életélmény, melynek során bejárhatják Rio de Janeirot, megcsodálhatják az Iguacu-vízesést, részt vehetnek egy autentikus argentin tangó esten, utazhatnak a Világ Vége vonattal, mindez egy csodás természeti környezetben és vendégszerető emberekkel. Hosszabbítási lehetőség: utazás a Húsvét-szigetre.

 


Teljes ár: 2.299.000,- Ft (1.710.000,-Ft + 589.000,-Ft belső repülőjegyek, reptéri illetékek és csomagdíjak)
Egyágyas felár: 450.000,- Ft

A teljes ár a belépőjegyeket tartalmazza.

Az árakat 1 USD = 370 Ft árfolyamig garantáljuk!

Fakultatív programok árai minimum 15 fő esetén:
(irodánkban foglalandó, de helyszínen fizetendő, kivéve: Uruguay-i program):

Brazil vacsora (churrascaria):                                       kb.  65 USD
Büfévacsora & showműsor Iguacuban:                       kb.  75 USD
Tango-show vacsorával Buenos Airesben:                 kb.  79 USD
Egész napos hajós kirándulás Uruguay-ba:                138.000 Ft (Irodánkban fizetendő! Min. 10 főtől!)

A fakultatív programok a helyszínen fizetendők (kivéve: Uruguay-i program), viszont a részvételi szándékot legkésőbb a hátralék fizetésével egy időben kérjük jelezni, mely döntésük visszavonhatatlan!

Kalkulált útlemondási biztosítás díja: 3 %
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

SZERVIZDÍJ/BORRAVALÓ: 150 USD (Helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők stb. részére, helyszínen fizetendő!)
A teljes ár minimum 20 főtől érvényes!
15-19 fő indulása esetén 250 USD/fő felár fizetendő.

AZ UTAZÁSHOZ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK RÉSZÉRE VÍZUM NEM SZÜKSÉGES!

MINIMUM ÚTLEVÉL ÉRVÉNYESSÉGI IDŐ: hazautazástól számított 9 hónap! 

 A teljes ár a 472/2017. (XII. 28.) 14. §. (1) c) Korm. rendelet szerinti ár, mely az indulásig, az ÁSZF-ben foglaltak szerint változhat.

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/argentina

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/brazilia

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/uruguay

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/chile

Ezt az utat csak megfelelő egészségi állapot, jó fizikai kondíció esetén ajánljuk a hosszú utazás és az esetenként megterhelőbb programok, nagy szintkülönbségek miatt!

Cimkék

Körutazás