HAJÓZÁS AZ ARAB-ÖBÖLBEN és KÖRUTAZÁS OMÁNBAN

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Ajánlatkérés

 

Belső kabinban               

Zárt (cove) balkonos kabin FELÁR             

2. fedélzeti szint

Balkonos kabin FELÁR

 

Részvételi díj:             

 

499.500,-Ft

 

+ 54.600,-Ft 

 

+67.500,Ft 

 

   

Egyágyas felár:

104.500,-Ft

nem elérhető

nem elérhető

    

Megrendelés leadásánál a megjegyzésbe kérjük jelezze, hogy belső kabint, vagy balkonos kabint szeretne!

Repülőtéri illeték: kb. 128.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Kikötői illeték: 74.500,- Ft (A részvételi díjjal együtt fizetendő irodánkban!)


A hajótársaság személyzete számára a kötelező szervízdíj/ borravaló, továbbá a programok során a helyi buszvezetők, idegenvezetők részére: 120 EUR /fő (Helyszínen fizetendő!)

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.).
A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!


A részvételi díj a belépőjegyek árát magában foglalja.
A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza! Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5 %.

Fakultatív programok részvételi díja magyar nyelvű idegenvezetéssel min. 15 fő esetén:
(a részvételi szándékot kérjük foglaláskor jelezni, továbbá irodánkban utazás előtt 61. nappal kifizetni!)

- Burj Khalifa belépő: kb. 60,-USD
- Sivatagi szafari (COSTA hajótársaság szervezésében): kb. 100,-USD
- Maszkat félnapos városnézés: 50,- USD
- Doha félnapos városnézés: 50,- USD
- Abu Dhabi félnapos városnézés 7. napon belépőkkel: 40,- USD
- Abu Dhabi félnapos városnézés 8. napon belépőkkel: 70,- USD

Vízumdíj:
Emirátusok: vízummentes
Katar: tranzitvízum díjtalan
Omán: kb. 15,- USD (1 db fénykép szükséges hozzá és irodánkban fizetendő utazás előtt 61. nappal!)
Ügyintézési díj: 3.500,- Ft

 Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: Budapest – Dubaj – Maszkat – Budapest menetrendszerinti repülőjárattal, a körutazáson légkondicionált autóbusszal és COSTA tengerjáró hajóval.
Elhelyezés: Dubajban és Ománban középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban, valamint 7 éjszaka hajón, kétágyas belső vagy balkonos kabinokban választás szerint.
Ellátás: a hajón teljes ellátás és italcsomag a 2. nap vacsorától a 9. nap reggeliig (étkezés teljes ellátással a reggelihez alapitalokkal, az ültetett és büfé vacsoránál pedig a következő italok fogyasztásával: folyóborok, csapolt sör, gépi üdítő italok és ásványvíz). Dubajban reggeli, Ománban félpanziós ellátás: reggeli és ebéd vagy vacsora a programoktól függően.


1. nap: Budapest – Dubaj
Elutazás a délutáni órákban Dubajba a menetrend függvényében. Érkezés későeste, majd transzfer a szállodába. Szállás.

2. nap: Dubaj
DUBAJ a második legfontosabb emírség, amely az Arab-öböl partján kb. 72 km hosszan nyúlik el. Annak ellenére, hogy az ország területének alig 5 %-át foglalja el, jelentősége és ismertsége a legnagyobb az összes emírség között. Autóbuszos városnézés: Burj El Arab Hotel (Dubaj egyik szimbóluma), Jumeriah mecset, Dubaj múzeum, Pálma-sziget, Creek öböl. Látogatás a fűszerpiacon, majd a városnézés csúcspontjaként fakultatív lehetőségként a világ legmagasabb épületének, a Burj Khalifa 124. emeletén gyönyörködünk Dubaj panorámájában. A világ legnagyobb bevásárlóközpontja, benne egy óriási akváriummal is itt található, és közvetlenül mellette pedig a világ legnagyobb zenélő szökőkútja. Késő délután irány a kikötő, BEHAJÓZÁS, szállás a hajón.

3. nap: Dubaj
Fakultatív sivatagi túra a COSTA hajótársaság szervezésében, magyar nyelvű kísérővel. A félnapos programon a lenyűgöző és titokzatos sivatag világa várja Önöket. Homokdűnéken szánkázhatnak dzsipekkel a vörös és arany minden árnyalatában izzó sivatag dombjain, majd beduinsátrakban arab kávét és a dubaji ízletes datolyát kóstolhatnak, végül a tevegelés sem maradhat ki a programból. Visszatérés a hajóhoz, koradélután továbbhajózás, szállás a hajón.

4. nap: Maszkat
Reggel kikötés MASZKAT-ban. Fakultatív félnapos városnézés Omán fővárosában, MASZKAT-ban. Látogatás a Kábúsz Szultán Mecsetben (a Közel-Kelet egyik legnagyobb mecsete szigorú öltözködési szabályok betartásával látogatható!), valamint Omán történelmét bemutató Bait Al Zubair múzeumban. Továbbá a városnézés során érintjük még az Al Jalali és Al Mirani erődöket, és a szultáni palotát. Séta a festői szépségű óvárosban és a nagybazárban. Este továbbhajózás, szállás a hajón.

5. nap: Egész napos hajózás az Arab-öbölben
Pihenés, hajózás a tengeren. A hajóút során élvezhetik a COSTA DIADEMA hajó sokrétű szolgáltatásait: fedélzeti szórakoztató- és sportlétesítményeket, továbbá kikapcsolódást a hajó wellness központjában. A vadonatúj csodahajó a Costa-flotta fejdíszeként, koronájaként a tengeren elérhető legtökéletesebb, leginnovatívabb és legmeglepőbb élménykavalkádot kínálja.

6. nap: Doha
Reggel kikötés Katar fővárosában, DOHÁ-ban. Doha tele csillogó, elképesztő felhőkarcolók százaival, sőt van olyan bevásárlóközpontja is, ahova Velencét felépítették kanálisostól, gondolástól. Óriási ütemben építkezik, hiszen a 2022-es labdarugó VB-t Katar rendezi. Fakultatív félnapos városnézés: Kard emlékmű, Gyöngy emlékmű, Óratorony, Katara kultúrfalu, Dhow-kikötő, a Pearl nevű mesterséges sziget és természetesen az elmaradhatatlan bazár, ahol tradicionális portékától kezdve az apró szuvenírekig mindent megtalálunk. Este továbbhajózás Abu Dhabiba, szállás a hajón.

7. nap: Abu Dhabi
Délelőtt kikötés ABU DHABI-ban, az egykori kis halászfaluban, ami ma már tündöklő világvárossá nőtte ki magát. A félnapos fakultatív városnézés során először megnézünk egy skanzent, az ún. „Örökség Falut”, ahol megismerhetjük a sivatagi életet, a helyi kézművesek mesterségeit, mindennapi életét. Lefotózhatjuk a világ második legdrágább hotelét, az arab építészeti stílusú Emirátusi Palotát. A városnézést a világ nyolcadik legnagyobb mecseténél zárjuk. Zayed sejk mecsetének kristálycsillárja az egyik legnagyobb a világon, továbbá itt található a világ legnagyobb kézzel készített, egy darabból álló szőnyege. Szállás a hajón.

8. nap: Abu Dhabi
Félnapos fakultatív program során ellátogatunk Abu Dhabi 2017-ben megnyílt fantasztikus Louvre múzeumába, ahol fény derül a különböző kultúrák kölcsönhatásaira az őskortól napjainkig. A Louvre Abu Dhabi a Közel-Keletről származó antik műkincseket és antik tárgyakat is bemutat, közöttük egy több mint 8000 éves, Jordániából származó óriási kétfejű mellszobrot és egy Szaúd-Arábiából származó, 350 ezer éve készült prehisztorikus kőszerszámot. A múzeum impozáns épülete külső megjelenésében is különleges élményt nyújt, akárcsak az Elnöki Palota (Qasr Al Watan). Az arab stílusban épült ámulatba ejtő építmény belülről csak tavaly óta látogatható a nagyközönség számára. Este továbbhajózás Dubajba, szállás a hajón.

9. nap: Dubaj – Al-Ain – Bahla
Reggelit követően kijelentkezés a hajóról és utazás autóbusszal Ománba. Útközben pihenőt tartunk az ománi határnál fekvő vörös homokdűnékkel körülvett zöld oázisnál, AL-AIN-ban, amely pár évtizede még egy kis beduin település volt. Régészeti parkja az UNESCO Világörökség része, ahol közel 5000 éves bronzkori sírokat tártak fel. Erődjében született Zayed sejk. A település híres a kuriózumnak számító, tradicionális tevepiacáról is. Továbbutazás a végtelen sivatagon át az ország egyik szépséges erődvárosába, Omán kulturális fővárosába NIZWA-ba, szállás.

10. nap: Bahla – Nizwa – Maszkat
Reggelit követően látogatás NIZWA impozáns erődjében, melynek tornyairól gyönyörű kilátás nyílik a városra és környékére. Felkeressük még tradicionális bazárját is, ahol csodaszép kézműves termékeket vásárolhatunk. Továbbutazás az ország legrégibb erődvárosába, BAHLA-ba. A XII. századi főváros 12 km-es fallal körülvett erődje az UNESCO Világörökség része. Séta BAHLA erődjében, majd útban Maszkat felé megtekintjük az ország egyik legszebb, XVII. században épült kastélyát JABRIN-ban. A Yaruba dinasztia által építtetett egykori oktatási központ szobáinak falfestményei és fafaragásai csodálatosak. Továbbutazás az ország fővárosába, Maszkatba, szállás.

11. nap: Maszkat – Barka – Al Thowarah
Reggeli után Maszkat környékére kirándulunk. Első állomásunk egy tengerparti kisváros, BARKA hal-, és zöldségpiaca lesz, majd ellátogatunk a XVII. század végén épült Bayt Al Naman erődhöz. Az impozáns vár falai között megelevenedik előttünk Omán történelme. A vártúrát követően az AL THOWARAH gyógyforráshoz utazunk tovább, ahol megismerjük Omán ezer éve működő, híres „Falaj” öntözőrendszerét. Útban vissza Maszaktba, rövid látogatást teszünk a negyed évszázada alapított Amouge parfümgyárban. Az éjjeli repülőtéri transzferig pihenés a szállodában.

12. nap: Maszkat – Budapest
A hajnali órákban búcsút veszünk az Arab-félsziget gyöngyszemétől, hazautazás átszállással Dubajban, érkezés Budapestre a déli órákban várható a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökség:
Omán: Al-Ain régészeti park, Bahla erőd


ÚJ VÁLTOZAT!

Az Ezeregyéjszaka mesevilágába röpíti utasait a COSTA DIADEMA hajó. Az utazáson megismerkedünk az Arab-félsziget sivatagjaival, betekintést nyerhetünk a modern és gazdag Emírségek pompájába, valamint a hajóutat követően lehetőség nyílik Omán csodáinak felfedezésére is. Az Arab-félsziget ékszerdoboza magas hegyvonulatokkal, gyönyörű tengerpartokkal, a végtelen homokdűnék között virágzó oázisokkal, történelmi erődökkel, fejlett infrastruktúrával és nyitott szemléletű, barátságos emberekkel várja Önöket.

 

 


 

Belső kabinban               

Zárt (cove) balkonos kabin FELÁR             

2. fedélzeti szint

Balkonos kabin FELÁR

 

Részvételi díj:             

 

499.500,-Ft

 

+ 54.600,-Ft 

 

+67.500,Ft 

 

   

Egyágyas felár:

104.500,-Ft

nem elérhető

nem elérhető

    

Megrendelés leadásánál a megjegyzésbe kérjük jelezze, hogy belső kabint, vagy balkonos kabint szeretne!

Repülőtéri illeték: kb. 128.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Kikötői illeték: 74.500,- Ft (A részvételi díjjal együtt fizetendő irodánkban!)


A hajótársaság személyzete számára a kötelező szervízdíj/ borravaló, továbbá a programok során a helyi buszvezetők, idegenvezetők részére: 120 EUR /fő (Helyszínen fizetendő!)

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.).
A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!


A részvételi díj a belépőjegyek árát magában foglalja.
A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza! Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5 %.

Fakultatív programok részvételi díja magyar nyelvű idegenvezetéssel min. 15 fő esetén:
(a részvételi szándékot kérjük foglaláskor jelezni, továbbá irodánkban utazás előtt 61. nappal kifizetni!)

- Burj Khalifa belépő: kb. 60,-USD
- Sivatagi szafari (COSTA hajótársaság szervezésében): kb. 100,-USD
- Maszkat félnapos városnézés: 50,- USD
- Doha félnapos városnézés: 50,- USD
- Abu Dhabi félnapos városnézés 7. napon belépőkkel: 40,- USD
- Abu Dhabi félnapos városnézés 8. napon belépőkkel: 70,- USD

Vízumdíj:
Emirátusok: vízummentes
Katar: tranzitvízum díjtalan
Omán: kb. 15,- USD (1 db fénykép szükséges hozzá és irodánkban fizetendő utazás előtt 61. nappal!)
Ügyintézési díj: 3.500,- Ft

 Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?egyesult-arab-emirsegek

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?oman

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?katar

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY AZ ÚTRA SPECIÁLIS UTAZÁSI FELTÉTELEK VONATKOZNAK!

 

Hasonló utazások