Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

KARÁCSONY A MONARCHIA TÁJAIN

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Ajánlatkérés

Teljes ár: 129.900,- Ft

Egyágyas felár: 39.000,- Ft

Idegenforgalmi adó és regisztrációs díj: 15,- € (A helyszínen az idegenvezetőnk szedi össze!)

Belépőjegy az 5. napon: kb. 5,- € (A helyszínen fizetendő!)

Fakultatív kirándulások (min. 10 fő fizetése esetén):

-       Lipica – Piran: 35,- € belépővel (helyszínen fizetendő)

-       Rijeka – Opatija: 35,- € (helyszínen fizetendő)

-       Postojna: 55,- € belépővel (helyszínen fizetendő)

Kalkulált útlemondási biztosítás: 2 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: Portorožban, az elegáns Life Class szállodakomplexum **** épületének 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s (TV) szobáiban. A szállodakomplexum fedett medencéjének használatát a részvételi díj tartalmazza.
Ellátás: félpanzió (büféreggeli és büfévacsora, 1 alkalommal karácsonyi ünnepi vacsora).

1. nap: Budapest – Ljubljana –Portorož (kb. 600 km)
Utazás rövid pihenővel szlovén fővárosba, LJUBLJANA-ba! A település több ezer éves történelme, fekvése és egyedi hangulata sok turistát csalogat. A főbb nevezetességek egy szűk területen, a Ljubljanica folyó által határolt kanyarulatban találhatóak (Szt. Miklós Székesegyház, Városháza, Ferencesek temploma, „Hármas híd” stb.).
Vacsora, szállás a tengerparton.

2. nap: Lipica – Piran (kb. 130 km)
Pihenés egyénileg vagy fakultatív kirándulás. LIPICA neve a lótenyésztés révén vált ismertté. 1580-ban alapította a ménest Károly főherceg, azzal a céllal, hogy nemesítve a helyi karsztvidékhez szokott szívósságot, az andalúziai lovak tüzességét egy kiváló hadviselésre alkalmas lovat tenyésszen. Látogatás a farmon. A következő megállónk a tengerpart másik gyöngyszeme, egyik leghangulatosabb, festői városkája, PIRAN. Vacsora, szállás a tengerparton.

3. nap: Rijeka – Opatija (kb. 200 km)
Pihenés egyénileg vagy fakultatív kirándulás. Utazás a hajdani Osztrák-Magyar Monarchia kikötővárosába, RIJEKA-ba (Fiume), városnéző séta. OPATIJA (Abbázia) sem maradhat ki a programból, ahol visszaidézhetjük a „boldog békeidők” néhány pillanatát. Vacsora, szállás a tengerparton.

4. nap: Postojna (kb. 150 km)
POSTOJNA világhíres cseppkőbarlangja, amelyet a Pivka patak vize alakított ki több évezredes munkával, nem maradhat ki a programból. A barlang megtekintése nagyobbrészt kisvonattal történik. A kb. 1 km hosszú séta során ún. „Élő betlehem” illusztrációval járhatják végig a turisták a csodálatos természeti képződményeket. Vacsora, szállás a tengerparton.

5. nap: Škofja Loka – Dobronak – Budapest (kb. 630 km)
Reggeli után irány Szlovénia egyik legrégebbi műemlékvárosa ŠKOFJA LOKA. Séta az egykori püspöki városban, melynek fekvése, műemléképületei rabul ejtik a turistákat. Továbbutazás a határ közelében található, többségében magyarok lakta DOBRONAK-ra (Dobrovnik). Itt található Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő vállalkozása, ahol a 14.000 m² alapterületű üvegházában 160 féle orchideát termesztenek trópusi körülményeket biztosítva. Az egyre nagyobb turisztikai érdeklődés miatt egy 500 m²-es trópusi kertet is kialakítottak a látogatók számára, vásárlási lehetőségggel. A látogatás után hazautazás rövid pihenőkkel.


 


Teljes ár: 129.900,- Ft

Egyágyas felár: 39.000,- Ft

Idegenforgalmi adó és regisztrációs díj: 15,- € (A helyszínen az idegenvezetőnk szedi össze!)

Belépőjegy az 5. napon: kb. 5,- € (A helyszínen fizetendő!)

Fakultatív kirándulások (min. 10 fő fizetése esetén):

-       Lipica – Piran: 35,- € belépővel (helyszínen fizetendő)

-       Rijeka – Opatija: 35,- € (helyszínen fizetendő)

-       Postojna: 55,- € belépővel (helyszínen fizetendő)

Kalkulált útlemondási biztosítás: 2 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?szlovenia

Hasonló utazások