Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

PÜNKÖSD AZ ALPOK VARÁZSLATOS VIDÉKÉN

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
2024.05.17. 4/3 FRANCIAÁGYAS SZOBA 194 500 Ft/fő foglalás

Teljes ár: 194.500 Ft
Egyágyas felár: 32.400  Ft

Belépőjegyek, felvonó, fülhallgató ára: kb. 120,- €

Idegenforgalmi adó: 6,- € (Helyszínen fizetendő!)

Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás: 3%.

A BBP biztosítást a teljes ár tartalmazza!

Min. utaslétszám: 30 fő

Felár 25 - 29 fő esetén: 40 € (Helyszínen fizetendő!)

Az árfolyamot 1 EUR=385 Ft árfolyamig garantáljuk.

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Az Alpok vidéke már régen is elvarázsolta a kalandvágyó magyarokat, napjainkban pedig a turistákat csalogatja. Nagyon sokan jártunk ezen a vidéken, amelyet nem lehet megunni, hiszen minden évszakban más arcát mutatja. Salzkammergut varázslatos tavai, a Königssee mesebeli vidéke, a Krimml-vízesések fátylai és a számos történelmi látnivaló tartalmas kikapcsolódást garantál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: Hüttau környékén középkategóriás panzió 2 ágyas, fürdőszobás / WC szobáiban.
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

1. nap: Budapest – Markt St. Florian – Hüttau
Utazás Hegyeshalom – Bécs útvonalon rövid pihenőkkel MARKT ST. FLORIAN-ba, az Ágoston rendiek apátságába. Szt. Flóriánt a IV. század elején itt temették el. A középkor óta fontos egyházi és kulturális központként említik. Anton Bruckner volt a templom egyik legismertebb orgonistája, de az apátság zenei hagyományai a híres fiúkórus révén 900 éves múltra tekint vissza. Vacsora, szállás Hüttauban.

2. nap: Hallstatt – Bad Ischl – St. Wolfgang – St. Gilgen
Reggeli után egész napos kirándulás SALZKAMMERGUT meseszép vidékén. HALLSTATT a tóvidék gyöngyszeme. A kisváros festői és romantikus környezetét szinte lehetetlen leírni. Ezt látni kell, ezért most mi is megpihenünk. Séta a tóparton, városnézés. A főtér parányi, de páratlan hangulatú, „az osztrák városok meséskönyvének legszínesebb lapja”-ként is említik. Továbbutazás BAD ISCHL-be, amely sokszor nyári otthona volt a császári párnak. Itt töltötte életének utolsó éveit Lehár Ferenc. Rövid séta a híres fürdővárosban. További programjaink a WOLFGANGSEE partján épült kisvárosokhoz kapcsolódnak. ST. WOLFGANG a legfelkapottabb üdülő¬hely, ahol a búcsújáró-templomban a híres Pacher-oltárt tekintjük meg. ST. GILGEN Mozart szellemét idézi, hiszen itt született a zeneszerző édesanyja. Vacsora, szállás Hüttauban.

3. nap: Berchtesgaden
Egész napos kirándulás bajor földön. Elsőként látogatás a híres BERCHTESGADENI SÓBÁNYÁBAN, amely évezredeken át fontos szerepet töltött be a környéken. Bányászruhát öltve először kisvonaton, majd csúszdán (aki nem vállalja lépcső is van!), hajón ismerhetjük meg a földalatti világot. A mélység után következzen a magasság! Látogatás az Oberzalbergen található egykori „Sasfészek”-ben, a „Bajor Akropoliszon”. Az emelkedőt helyi speciális autóbusszal, illetve lifttel küzdjük le. A panoráma elkápráztat szinte mindenkit. Visszatérve a völgybe, városnéző séta BERCHTESGADEN-ben, amely a második világháború időszakában csak kivételezett személyek számára volt megközelíthető a Sasfészek miatt. Vacsora, szállás Hüttauban.

4. nap: Mondsee – Traunsee – Budapest
MONDSEE városa egykor híres búcsújáró központ volt. A település központja hűen őrzi a régi építészet emlékeit. A séta után továbbutazás Ausztria második legnagyobb kiterjedésű alpesi tavához, a TRAUNSEE-hez. TRAUNKIRCHEN-ben található a híres „Halász-szószék”. Érkezés Budapestre az esti órákban.

 

UNESCO Világörökségek:

Hallstatt – Dachstein – Salzkammergut régió

 


Bad Ischl és a Salzkammergut régió – 2024-ben Európa Kulturális Fővárosa!

Az Alpok vidéke már régen is elvarázsolta a kalandvágyó magyarokat, napjainkban pedig a turistákat csalogatja. Nagyon sokan jártunk ezen a vidéken, amelyet nem lehet megunni, hiszen minden évszakban más arcát mutatja. Salzkammergut varázslatos tavai, Berchtesgaden mesebeli vidéke, a Krimml-vízesések fátylai és a számos történelmi látnivaló tartalmas kikapcsolódást garantál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Teljes ár: 194.500 Ft
Egyágyas felár: 32.400  Ft

Belépőjegyek, felvonó, fülhallgató ára: kb. 120,- €

Idegenforgalmi adó: 6,- € (Helyszínen fizetendő!)

Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás: 3%.

A BBP biztosítást a teljes ár tartalmazza!

Min. utaslétszám: 30 fő

Felár 25 - 29 fő esetén: 40 € (Helyszínen fizetendő!)

Az árfolyamot 1 EUR=385 Ft árfolyamig garantáljuk.

 Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/ausztriaAusztria

Hasonló utazások