Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

PÁPA - GANNA

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
2024.09.21. 1/0 18 900 Ft/fő foglalás

A részvételi díj a belépőjegyek árát (felnőtteknek kb. 7.000 Ft, nyugdíjasoknak kb. 6.000 Ft, 70 év felett kb. 5000 Ft) nem tartalmazza.

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Fedezze fel Pápa varázslatos helyszíneit és Ganna festői tájait ezen a különleges egy napos kiránduláson. Látogasson el az Esterházy-kastély pompás termeibe, ismerje meg a hagyományos kékfestés titkait a Kékfestő Múzeumban, majd fedezze fel Gannán a felújított Esterházy mauzóleum titkait!

Utazás: autóbusszal
Indulás: 07:00 órakor Budapestről, a Hotel Aréna előtti útról (Ifjúság útja)
Találkozó: 10 perccel az indulási időpont előtt
Ellátás: Két fogásos ebéd (az italfogyasztás egyénileg fizetendő)

Utazás PÁPÁ-ra, az egyik legszebb barokk városunkba, mely a csodás bakonyi vidék és a Kisalföld határán fekszik. Városnéző sétánk során megismerkedünk Magyarország egyik legszebb barokk főterével, valamint a főbb nevezetességekkel. Az Esterházy-kastély kiállításain a barokk grófok és grófnék világába csöppenünk. A tárlatvezetésvezetés során a család és a főúri élet megismerésén túl Pápa város történelmével is ismerkedünk.

A látogatás után két fogásos ebéd egy közeli étteremben.

Pápai programunk egyik különlegessége a Kékfestő Múzeum, ami az egykori Kluge cég műhelyét és berendezéseit mutatja be, betekintést nyújtva a kékfestő mesterség rejtelmeibe, melyet az UNESCO szellemi világörökséggé nyilvánított.

Az Esterházy templom és mauzóleum vagy másik nevén Szent Kereszt felmagasztalása templom a Bakony lábánál fekvő GANNA faluban áll, melynek altemplomában az Esterházy család mauzóleuma található. Több mint 50 Esterházy nyugszik itt, köztük az építtető Esterházy Miklós, a tragikus sorsú oroszországi nagykövet, Esterházy Bálint, aki szerelmi ügy miatt amerikai párbajban vesztette életét, és Esterházy Miksa, a Magyar Athlétikai Club (MAC) alapítója. A bronz- és ércszarkofágok között falba helyezett tábla őrzi az 1917-ben Magyarország miniszterelnöki posztját betöltő Esterházy Móric emlékét. Az utolsó búcsúztatás 2016-ban történt itt, akkor került végső nyughelyére Esterházy Péter író. A programok után hazautazás, érkezés Budapestre a késő délutáni órákban.


Fedezze fel Pápa varázslatos helyszíneit és Ganna festői tájait ezen a különleges egy napos kiránduláson. Látogasson el az Esterházy-kastély pompás termeibe, ismerje meg a hagyományos kékfestés titkait a Kékfestő Múzeumban, majd fedezze fel Gannán a felújított Esterházy mauzóleum titkait!

Utazás: autóbusszal
Indulás: 07:00 órakor Budapestről, a Hotel Aréna előtti útról (Ifjúság útja)
Találkozó: 10 perccel az indulási időpont előtt
Ellátás: Két fogásos ebéd (az italfogyasztás egyénileg fizetendő)

Utazás PÁPÁ-ra, az egyik legszebb barokk városunkba, mely a csodás bakonyi vidék és a Kisalföld határán fekszik. Városnéző sétánk során megismerkedünk Magyarország egyik legszebb barokk főterével, valamint a főbb nevezetességekkel. Az Esterházy-kastély kiállításain a barokk grófok és grófnék világába csöppenünk. A tárlatvezetésvezetés során a család és a főúri élet megismerésén túl Pápa város történelmével is ismerkedünk.

A látogatás után két fogásos ebéd egy közeli étteremben.

Pápai programunk egyik különlegessége a Kékfestő Múzeum, ami az egykori Kluge cég műhelyét és berendezéseit mutatja be, betekintést nyújtva a kékfestő mesterség rejtelmeibe, melyet az UNESCO szellemi világörökséggé nyilvánított.

Az Esterházy templom és mauzóleum vagy másik nevén Szent Kereszt felmagasztalása templom a Bakony lábánál fekvő GANNA faluban áll, melynek altemplomában az Esterházy család mauzóleuma található. Több mint 50 Esterházy nyugszik itt, köztük az építtető Esterházy Miklós, a tragikus sorsú oroszországi nagykövet, Esterházy Bálint, aki szerelmi ügy miatt amerikai párbajban vesztette életét, és Esterházy Miksa, a Magyar Athlétikai Club (MAC) alapítója. A bronz- és ércszarkofágok között falba helyezett tábla őrzi az 1917-ben Magyarország miniszterelnöki posztját betöltő Esterházy Móric emlékét. Az utolsó búcsúztatás 2016-ban történt itt, akkor került végső nyughelyére Esterházy Péter író. A programok után hazautazás, érkezés Budapestre a késő délutáni órákban.


A részvételi díj a belépőjegyek árát (felnőtteknek kb. 7.000 Ft, nyugdíjasoknak kb. 6.000 Ft, 70 év felett kb. 5000 Ft) nem tartalmazza.

Fontos: A belépők vásárlása miatt ne hagyják otthon a diák- vagy nyugdíjas igazolványt, mert egyes helyeken kedvezményeket vehetnek igénybe. A mobiltelefonját, amelynek számát irodánknak megadta, okvetlenül hozza magával az utazásra a személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt!

Hasonló utazások