PARÁDÉS SZILVESZTER HARKÁNYBAN

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Ajánlatkérés

Egyágyas felár: 49.600,- Ft

Belépőjegyek a városnézések során: felnőtteknek kb. 6.000,- Ft, diákoknak / nyugdíjasoknak kb. 4.500,- Ft

Tájékoztató árak (a helyszínen egyénileg, készpénzzel, kártyával, vagy SZÉP kártyával fizetendők):
Szilveszteri italcsomag I. bor, sör, üdítő, kávé: 7.900,-Ft
Szilveszteri italcsomag II. rövid itallal: 13.900,-Ft

Kedvezményes, csoportos útlemondási biztosítás: 2 %.

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

SZÉP KÁRTYÁVAL IS FIZETHETŐ IRODÁNKBAN!

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: Harkányban, a gyógyfürdő szomszédságában épült, 3 csillagos wellness szálloda 2 ágyas, zuh/WC-s felújított szobáiban. A szálloda wellness részlegét (termálvizes medence, jacuzzi, finn-, fény- és infraszauna, élményzuhany stb.) utasaink térítésmentesen vehetik igénybe!
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora) a szállodában + 1 ebéd Szekszárdon; december 31-én zenés, táncos gálavacsora és éjféli menü; január 1-én évindító reggeli svédasztalos kínálattal. Az ebédhez és a vacsorákhoz az italfogyasztás egyénileg fizetendő.

1. nap: Budapest – Szekszárd – Máriagyűd – Harkány (kb. 270 km)
Utazásunk első állomása Babits Mihály szülővárosa, a minőségi vörösborairól ismert megyeszékhely, SZEKSZÁRD. Hangulatos utcáit járva lépten-nyomon történelmi nevezetességekre bukkanunk. A városnézés után ebéd a belváros egyik hangulatos éttermében. Kora délután látogatás Baranya legjelentősebb zarándokhelyén, a Tenkes aljában fekvő MÁRIAGYŰD-i kegytemplomban. A csodaszépen felújított barokk stílusú templom és környezete a Villányi-hegység kihagyhatatlan látnivalója. Délután érkezés Harkányba. Pihenés, vagy fürdési lehetőség a híres Harkányi Gyógyfürdőben. Vacsora a szállodában.

2. nap: Harkány - Pécs (kb. 60 km)
Reggeli után irány országunk egyik legszebb fekvésű, mediterrán hangulatú nagyvárosa, PÉCS. Gyönyörű belvárosával, színes kulturális programjaival hazánk egyik legvonzóbb kirándulási célpontja. Városnézésünk során megismerkedünk a török-kori emlékekkel és ellátogatunk a Zsolnay- és a Vasarely Múzeumba is. A séta után igazi magaslati élményben lehet részünk: a pécsi TV-torony Magyarország legmagasabb épülete. A 197 méter magas épület a Mecsek 535 méter magas Misina csúcsán áll, ahonnan jó idő esetén csodálatos kilátás nyílik a környékre. Délután szabadidő, készülődés a mulatságra. Este óévbúcsúztató szilveszteri gálavacsora és élőzenés parti a szállodában.

3. nap: Siklós – Villány – Baja - Budapest (kb. 280 km)
A késői reggeli után utazás SIKLÓS-ra, ahol kellemes séta keretében ismerkedünk a belváros nevezetességeivel. Következő megállónk a borvidék központja, VILLÁNY. A község nevezetes műemlékegyüttese a faluvégi domboldalt beborító, 53 présházból álló pincesor. Utolsó állomásunk a Duna és a Sugovica partján épült elegáns kisváros, BAJA. A városnéző sétát követően szabadidő, majd hazautazás. Érkezés Budapestre az esti órákban.


Belföldi szilveszteri programajánlatunkban lakoma, vidámság, pihenés és változatos kulturális programok várják Önt. Töltse velünk az év utolsó napjait!

 


Egyágyas felár: 49.600,- Ft

Belépőjegyek a városnézések során: felnőtteknek kb. 6.000,- Ft, diákoknak / nyugdíjasoknak kb. 4.500,- Ft

Tájékoztató árak (a helyszínen egyénileg, készpénzzel, kártyával, vagy SZÉP kártyával fizetendők):
Szilveszteri italcsomag I. bor, sör, üdítő, kávé: 7.900,-Ft
Szilveszteri italcsomag II. rövid itallal: 13.900,-Ft

Kedvezményes, csoportos útlemondási biztosítás: 2 %.

Fontos: Ne hagyják otthon a diák- vagy a nyugdíjas igazolványt, mert egyes helyeken kedvezményeket vehetnek igénybe! Mobiltelefonját, amelynek számát irodánknak megadta, okvetlenül hozza magával az utazásra a személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt!

Hasonló utazások