Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

HAJÓZÁS AZ ARAB-ÖBÖLBEN

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
2024.02.23. 9/7 BELSŐ KABIN 688 000 Ft/fő foglalás

Teljes ár belső kabinban: 688.000 Ft (593.000+95.000 reptéri és kikötői illeték, csomagdíj)

Felár ablakos kabin esetén: 70.000 Ft / fő
Felár balkonos kabin esetén: 130.000 Ft / fő

Egyágyas felár (7 éjszaka a hajón):
198.000 Ft (belső kabinban)
248.000 Ft (ablakos kabinban)
298.000 Ft (balkonos kabinban)

Fakultatív programok:
A hajóút során a fakultatív szárazföldi kirándulások árait a teljes ár nem tartalmazza.A fakultatív programok részvételi díja indulás előtt 5 héttel itthon fizetendő.Amennyiben a program elindulásához szükséges létszám eléri a minimálist, akkor tud a magyar nyelvű idegenvezető is részt venni az adott programon.

7. nap: Abu Dhabi: Ferrari World (min. 10 fő) kb. 120 USD
8. nap: Dubaj: Miracle Garden, Butterfly Garden, Burj Khalifa (min. 10 fő) kb. 190 USD

Szervízdíj / borravaló a helyi buszsofőr és idegenvezetők számára: 20 USD
A teljes ár tartalmazza a kötelező szervízdíjat a hajó személyzete számára.

Min. utaslétszám: 26 fő
Garancia felár (20 – 25 fő): 100.000 Ft

Árfolyam: 360 Ft/USD és 380 Ft/EUR

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 2,8 %.
A BBP biztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Vízum:
Az Egyesült Arab Emírségekbe nem kell vízum.
Katarba a vízumot érkezéskor kell felvenni, ami ingyenes. A belépés feltétele azonban helyi egészségügyi biztosítás előzetes online megvásárlása. Az alapellátásra jogosító biztosítási csomag ára 50 Katari Riál (kb. 5.000.- Forint) és 30 napig érvényes.
Bahreinbe a vízumot érkezéskor kell felvenni, ami ingyenes.

Az úti okmány lejárati idejére és a belépési vízumokra vonatkozó beutazási szabály, hogy az útlevélnek a tervezett hazaindulástól számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie. A belépő útlevél lehetőleg ne tartalmazzon Izrael Állam által kiadott beléptető pecsétet.

 

 Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Az Ezeregyéjszaka mesevilágába röpíti utasait az MSC Virtuosa hajó. Az utazáson különleges módon találkozhatunk az arab világ gyöngyszemeivel, hiszen most hajóval utazzuk be az öböl térségét. Megismerkedünk az Arab-félsziget látványos sivatagjaival, patinás óvárosaival, a fényűző építészeti remekekkel, valamint betekintést nyerhetünk a jövőbe mutató, ember alkotta csodákba is.

Utazás: Budapest – Dubaj – Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal, a körutazáson légkondicionált autóbusszal és luxushajóval.
Elhelyezés: 7 éjszaka az MSC Virtuosa hajón, 2 ágyas belső vagy külső ablakos kabinokban, ill. balkonos kabinban választás szerint.
Ellátás: hajón teljes ellátás (a második nap estétől az utolsó nap reggeléig, kivéve a napközbeni kirándulások során).

1. nap: Budapest – Dubaj
Elutazás az esti órákban Dubajba a menetrend függvényében. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Dubaj
Érkezés a reggeli órákban DUBAJ-ba. A leghíresebb emírség nem tartozik a régi műemlékektől, történelmi negyedektől, évszázados építészeti csodáktól hemzsegő városok közé, ahová „szokványos” városnéző túrákat lehetne szervezni. Itt nincsenek klasszikus értelemben vett építészettörténeti műremekek, melyek a világ művészettörténetének evolúcióját vonultatnák fel, mégis Dubaj maga az a csoda, ahol a XXI. század (sőt, a jövő!) gyakran még a legvadabb képzeletet is felülmúló építészeti gyöngyszemei sorakoznak. Városnézésünk során igazi „időutazásban” lehet részünk: Aranypiac, Fűszerpiac, abrával átkelve a vizen Al Shindagha negyed a múzeummal, a Creek, a híres Burj Al Arab szálloda, majd a Pálmakilátóból (The View at the Palm) csodáljuk meg az elképesztő Pálma-sziget (Palm Jumeriah) látványát. A délutáni órákban irány a kikötő, BEHAJÓZÁS, szállás a hajón.

3. nap: Doha
Reggel kikötés Katar fővárosában, DOHÁ-ban. Doha tele csillogó, elképesztő felhőkarcolók százaival, ugyanakkor az óváros szűk sikátorok labirintusa, az itteni kis üzletekben a mennyezetig tornyosulnak a varázslatos keleti áruk. Sőt, van olyan bevásárlóközpontja (Villagio Mall) is, ahol Velence mását építették fel teljes kanálisokkal és gondolákkal. A városnézésünk során megismerkedünk az Emír Palotával (kívülről), a Kard és a Gyöngy emlékművel, az Óratoronnyal, a kikötővel, a The Pearl Qatar mesterséges szigettel és természetesen az elmaradhatatlan Souq Waqif bazárral. Este továbbhajózás, szállás a hajón.

4. nap: Bahrein
A türkizkék tengerrel körbevett, Budapest méretű ország a világ gyöngynagyhatalma volt egészen addig, amíg nem találtak itt olajat, elsőként az Arab-öbölben 1932-ben. Az ókori kikötő és a mellette lévő erőd bizonyos részeit a Kr.e. III. évezredre eredeztetik vissza és fontos kereskedelmi központ volt. Bahrein gazdag történelmébe a Nemzeti Múzeumban mélyülünk el. Az Al Khamis az arab világ egyik legrégebbi mecsete. A királyi tevefarmon az uralkodói család félezer púpos jószágával barátkozhatunk. Az Al Fateh nagymecset kupolája a világ legnagyobbika, ami üvegszálból készült. Este továbbhajózás, szállás a hajón.

5. nap: Hajózás a tengeren
Pihenés, vagy a fedélzeti szórakoztató- és sportlétesítmények igénybevétele (többségük ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére, kivétel néhány térítés ellenében igénybe vehető wellness program, pl. masszázs). Szállás a hajón.

6. nap: Abu Dhabi
Reggel kikötés ABU DHABI-ban, az egykori kis halászfaluban, amely mára már tündöklő világvárossá nőtte ki magát. A hét emírség legnagyobb és egyben leggazdagabb tagországa Abu Dhabi, melynek azonos nevű fővárosát egyedi hangulat jellemzi. Első programunk a lenyűgöző, 54 hófehér márványkupolával díszített, hatalmas Zayed sejk mecset megtekintése. A mesebeli Nagymecset díszítőelemei között megtalálható a világ legnagyobb kézi csomózású szőnyege, valamint a világ egyik legnagyobb, Swarovski kristályokkal díszített csillárja is. A Qasr Al Watan elnöki palota az arab építészet és művészet legkimagaslóbb alkotása. A Nemzet Palotájának megtekintése során az Emírségek hagyományaihoz, értékeihez és kulturális örökségéhez kerülnek közelebb a látogatók, impozáns épületét elképesztő pompa, elegancia és az arab építészetre jellemző csillogás övezi. Visszaúton rövid látogatást teszünk egy datolyapiacon. Érdekes látványosság az Örökség Falu (Heritage Village) nevű szabadtéri múzeum, ahol megismerhetjük a sivatagi életet, a kézművességet és a különböző mesterségeket. Délután séta a mangrove mocsárban. Este szállás a hajón.

7. nap: Abu Dhabi
Szabadprogram. Fakultatív programként a Ferrari World választható. Este szállás a hajón.

8. nap: Dubaj
Kikötés után szabad program, vagy részvétel az egész napos fakultatív kiránduláson, amelynek során délelőtt megtekintjük a milliónyi virágban pompázó Miracle Garden-t és a Butterfly Garden-ben 50 fajhoz tartozó 15 ezer lepke között sétálhatunk. A délután a kirándulás folytatódik a világ legmagasabb épületében és környezetében tett látogatással. A világ legnagyobb szökőkútrendszerének fény- és vízjátékának megtekintése után a Burj Khalifa 125. emeletén kialakított panoráma kilátóból csodálhatjuk meg a dubaji naplementét. Transzfer vissza a hajóra, szállás a hajón.

9. nap: Dubaj – Budapest
Reggel kijelentkezés a hajóról. Az Emirátusok egyik lejújabb szenzációját, a 2022.02.22-én megnyitott Jövő Múzeumát keressük fel. A múzeum nemcsak Dubaj, hanem az egész bolygó egyik legkorszerűbb és káprázatos látványossága. Egy építészeti és mérnöki csoda, amely a múltból a jelenbe ível át, ötvözve a modern technológiákat a hagyományos művészeti formákkal, bemutatva, hogy milyen lehet a világ 50 év múlva. A hét emeletből álló, különleges épület egyes szintjei különböző élményekkel szolgálnak a vendégek számára, a mesterséges intelligencia és a legmodernebb technikai megoldások segítségével. Hazautazás a kora esti órákban a menetrend függvényében, érkezés Budapestre az esti órákban.


Az 1001 éjszaka mesevilágába röpíti utasait az MSC Virtuosa hajó. Az utazáson különleges módon találkozhatunk az arab világ gyöngyszemeivel, hiszen most hajóval utazzuk be az öböl térségét. Megismerkedünk az Arab-félsziget látványos sivatagjaival, patinás óvárosaival, a fényűző építészeti remekekkel, valamint betekintést nyerhetünk a jövőbe mutató, ember alkotta csodákba is.

 

 


Teljes ár belső kabinban: 688.000 Ft (593.000+95.000 reptéri és kikötői illeték, csomagdíj)

Felár ablakos kabin esetén: 70.000 Ft / fő
Felár balkonos kabin esetén: 130.000 Ft / fő

Egyágyas felár (7 éjszaka a hajón):
198.000 Ft (belső kabinban)
248.000 Ft (ablakos kabinban)
298.000 Ft (balkonos kabinban)

Fakultatív programok:
A hajóút során a fakultatív szárazföldi kirándulások árait a teljes ár nem tartalmazza.A fakultatív programok részvételi díja indulás előtt 5 héttel itthon fizetendő.Amennyiben a program elindulásához szükséges létszám eléri a minimálist, akkor tud a magyar nyelvű idegenvezető is részt venni az adott programon.

7. nap: Abu Dhabi: Ferrari World (min. 10 fő) kb. 120 USD
8. nap: Dubaj: Miracle Garden, Butterfly Garden, Burj Khalifa (min. 10 fő) kb. 190 USD

Szervízdíj / borravaló a helyi buszsofőr és idegenvezetők számára: 20 USD
A teljes ár tartalmazza a kötelező szervízdíjat a hajó személyzete számára.

Min. utaslétszám: 26 fő
Garancia felár (20 – 25 fő): 100.000 Ft

Árfolyam: 360 Ft/USD és 380 Ft/EUR

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 2,8 %.
A BBP biztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Vízum:
Az Egyesült Arab Emírségekbe nem kell vízum.
Katarba a vízumot érkezéskor kell felvenni, ami ingyenes. A belépés feltétele azonban helyi egészségügyi biztosítás előzetes online megvásárlása. Az alapellátásra jogosító biztosítási csomag ára 50 Katari Riál (kb. 5.000.- Forint) és 30 napig érvényes.
Bahreinbe a vízumot érkezéskor kell felvenni, ami ingyenes.

Az úti okmány lejárati idejére és a belépési vízumokra vonatkozó beutazási szabály, hogy az útlevélnek a tervezett hazaindulástól számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie. A belépő útlevél lehetőleg ne tartalmazzon Izrael Állam által kiadott beléptető pecsétet.

 

 Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/bahrein

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/katar 

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek 

FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT, HOGY A PROGRAMRA AZ ÁSZF-BEN FOGLALTAKTÓL ELTÉRŐ LEMONDÁSI FELTÉTELEK VONATKOZNAK:
89-60 napon belüli lemondás esetén a teljes részvételi díj 30%-a
59-30 napon belüli lemondás esetén a teljes részvételi díj 50%-a
29-15 napon belüli lemondás esetén a teljes részvételi díj 70%-a
15 napon belüli lemondás esetén a teljes részvételi díj 100%-a

 

Hasonló utazások