Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

IZLAND FÉNYPONTJAI ŐSSZEL

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Ajánlatkérés

Teljes ár: 397.400,- Ft (317.400 + 80.000 repülőtéri illeték és csomagdíj)

Egyágyas felár: 86.000,- Ft
Fakultatív vacsora felár: 20.000.-Ft (4 vacsora)

Minimális utalétszám: 40 fő
Garancia felár: 35-39 fő esetén 27.800 Ft. 

A részvételi díj a belépők árát  kb. 40,- € nem foglalja magában. (helyszínen fizetendő)
Kék Lagúna belépő: kb. 75,- € (Tartalmaz 1 pohár italt a lagúnában.) - Indulás előtt, itthon fizetendő!
Ajánlott borravaló a buszvezetőnek: 5,-€ / fő 

Az árakat 1 EUR = 390 Ft árfolyamig garantáljuk. 

Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás: 2 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: Budapest – Keflavik – Budapest útvonalon közvetlen repülőjárattal. Izlandon a kirándulások során autóbusszal.
Elhelyezés: Reykjavikban középkategóriás szálloda, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobáiban.
Ellátás: büféreggeli és fakultatív vacsora

1. nap: Budapest – Reykjavik
Elutazás Budapestről a korareggeli órákban, közvetlen repülőjárattal Izlandra. Érkezés Izland nemzetközi repülőterére, Keflavikba. Transzfer a világ legészakabbra fekvő fővárosába, REYKJAVIK-ba. Ismerkedés a főbb nevezetességekkel: városháza, Parlament, Hallgrímskirkja, Perlan stb. Szállás Reykjavikban.

2. nap: Reykjavik – fjordok – vízesések – lávamezők
Reggeli után utazás a HVALFJÖRDUR-hoz, azaz a Bálnafjordhoz. Elsőként a lávavízesést, a HRAUNFOSSAR-t, majd a Gyermek-vízesést, vagyis a BJARNAFOSS-t keressük fel. REYKHOLT az izlandi nép történelmi emlékhelye, ahol a nagy író és politikus, Snorri Sturlusson meghalt. Rövid pihenő az egyik legnagyobb hőforrásnál. Szállás Reykjavikban.

3. nap: „Arany körút”
Egész napos kirándulás Izland legismertebb természeti szépségeihez. GULLFOSS a három lépcsőben alázúduló ARANY-VÍZESÉS. A szunnyadó GEYSIR minden gejzír névadója. A STROKKUR gejzír időről időre látványosan tör a magasba. A THINGVELLIR NEMZETI PARK történelmi és földrajzi szempontból is jeles helyszíne az országnak. Itt alakult meg a sziget állama, itt tartották egykor az országgyűléseket is. Szállás Reykjavikban.

4. nap: A déli partvidék
Ismerkedés Izland déli partvidékével. Útközben rövid pihenő két hatalmas vízesésnél, a 60 méter magas SKOGAFOSS-nál és a 40 méter magas SELJALANDFOSS-nál. SKOGAR a vízesése mellett a Néprajzi Múzeum miatt vált népszerűvé a turisták körében. DYRHOLAEY fantasztikus sziklaalakzata, amely egyben a sziget legdélibb pontja is, az óceán partjáról rajzolódik ki igazán. Szállás Reykjavikban.

5. nap: Reykjanes-félsziget – Kék Lagúna – Budapest
Utolsó nap a Reykjanes-félsziget felfedezése szerepel a programunkban. KLEIFARVATN tava is érdekes természeti képződmény, szinte holdbéli tájhoz hasonló területen érzi magát itt az utazó. Következő megállónk a kénes gőzoszlopainak köszönhetően különlegessé vált fortyogó föld, KRYSUVIK-SELTUN. Utazásunk befejezéseként fürdési lehetőség az egyedülálló, különleges medencében, a meleg vizű KÉK LAGÚNÁ-ban. (Törölközőt biztosítanak, hajszárító is rendelkezésre áll.) Ezt követően transzfer a repülőtérre, s hazautazás. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

UNESCO Világörökség: Thingvellir Nemzeti Park


 

Az éles kontrasztok világába invitáljuk Önöket: sötétség és világosság, jég és a tűz, humor és mélabú, forróság és hideg - Izland a világ egyik legszebb célállomása, amit legalább egyszer az életben látni kell. A havas hegyeket gyönyörű fjordok váltják, amelyek aztán kecsesen összesimulnak az óceánnal... a különleges, mesebeli jégvilág mindenkit elvarázsol!

Az északi fény - Aurora borealis,  a Föld északi sarkánál a légkörbe behatoló töltött részecskék (elsősorban protonok és elektronok) által keltett időleges fényjelenség. Leggyakrabban ősztől kora tavaszig, az esti és az éjszakai órákban figyelhető meg, tiszta, derült égbolt esetén. Kis szerencsével mi is tanúi lehetünk ennek a különleges fénykibocsátással járó természeti csodának.

 


Teljes ár: 397.400,- Ft (317.400 + 80.000 repülőtéri illeték és csomagdíj)

Egyágyas felár: 86.000,- Ft
Fakultatív vacsora felár: 20.000.-Ft (4 vacsora)

Minimális utalétszám: 40 fő
Garancia felár: 35-39 fő esetén 27.800 Ft. 

A részvételi díj a belépők árát  kb. 40,- € nem foglalja magában. (helyszínen fizetendő)
Kék Lagúna belépő: kb. 75,- € (Tartalmaz 1 pohár italt a lagúnában.) - Indulás előtt, itthon fizetendő!
Ajánlott borravaló a buszvezetőnek: 5,-€ / fő 

Az árakat 1 EUR = 390 Ft árfolyamig garantáljuk. 

Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás: 2 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?izland

Hasonló utazások