Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

MALÁJ-FÉLSZIGET KÖRUTAZÁS ÉS HAJÓÚT

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
2023.10.21. 11/10 FRANCIAÁGYAS BELSŐ KABIN 949 000 Ft/fő foglalás

Teljes ár belső kabinban: 949.000 Ft (860.000+89.000 rep. és kikötői illeték, csomagdíj)
Balkonos kabin felára: 55.000 Ft
Egyágyas felár belső kabinban: 226.000 Ft
Egyágyas felár balkonos kabinban: 276.000 Ft

A teljes ár a belépőjegyek árát magában foglalja.

Minimális utaslétszám: 20 fő
Garancia felár: 15-19 utas esetén 53.000 Ft

Fakultatív kirándulás Szingapúrban vacsorával: 30.000 Ft (előre, irodánkban fizetendő!)

Az árakat 1 USD = 380 Ft, 1 EUR 400 Ft árfolyamig garantáljuk!

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,5 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza.

Szervízdíj / borravaló: 36 USD (helyi idegenvezetők, buszsofőrök részére, helyszínen fizetendő!)

Fontos megjegyzések:
Tájékoztatjuk, hogy jelen programunkra SPECIÁLIS Útlemondási Feltétel vonatkozik!
Az Utazási Szerződés 5.2. pontja szerinti bánatpénz az alábbi százalékokra (teljes ár %-ban) módosul:
90-65 napon belüli lemondás esetén: 160 EUR
64-35 napon belüli lemondás esetén: 50 %
34-15 napon belüli lemondás esetén: 75 %
14 napon belüli lemondás esetén: 100% bánatpénzt köteles fizetni!
A lemondási határidőt megelőző hétköznap (H-P) délután 16 óráig történő írásos bejelentést tekintjük lemondási napnak!
Az úti okmány lejárati idejére és a belépési vízumokra vonatkozó beutazási szabály, hogy az útlevélnek a tervezett utazás végétől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Sikertelen társítás esetén az egyágyas felár a kabinár 100%-a.

A teljes ár a 472/2017. (XII. 28.) 14. §. (1) c) Korm. rendelet szerinti ár, mely az indulásig az ÁSZF-ben foglaltak szerint változhat.

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Fedezze fel a trópusok legjavát Ázsia kulturálisan egyik legsokszínűbb tájegységén! Átdolgozott programunknak köszönhetően most még alaposabban megmártózhat Malájföld színei, fényei, illatai és ízei kavalkádjában. Mivel több éjszakát is luxushajón fogunk tölteni, így lehetőségünk lesz a méltán népszerű Phuket (Thaiföld) felfedezésére is. Be fogjuk barangolni a félszigetet Szingapúr ultramodern nagyvárosától a misztikus vallási helyszíneken át az ámulatba ejtő kertek sokaságán keresztül.

Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal átszállással Isztambulban, Budapest – Kuala Lumpur – Budapest útvonalon, a körutazáson légkondicionált autóbuszokkal.
Elhelyezés: helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, fürdőszobás / WC-s szobáiban.
Ellátás: félpanzió (reggeli, 2 ebéd és 3 vacsora a programoktól függően), a hajón pedig all inclusive

1. nap: Budapest – Kuala Lumpur
Délelőtt elutazás Budapestről átszállással Kuala Lumpurba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Kuala Lumpur – Putrayaja – Kuala Lumpur
Érkezés reggel KUALA LUMPUR-ba. A városnézést Malajzia adminisztratív fővárosában, PUTRAJAYA-ban kezdjük. A szövetségi kormány székhelye és az ország közigazgatási központja nevét az első malajziai miniszterelnök tiszteletére kapta és a közelmúltban építészeti, technológiai és környezetvédelmi csodákkal büszkélkedő várossá nőtte ki magát. A legismertebb látnivalók megtekintése: Seri Perdana (miniszterelnöki rezidencia), a rózsaszín kupolás Putra mecset, Istana Melawati (a királyi család lakhelye), Istana Kehakiman (Igazságügyi palota). Ebéd Putrayaja elegáns negyedében. Szállás Kuala Lumpurban.

3. nap: Kuala Lumpur
Kuala Lumpurban a városnézés során megtekintjük Malajzia fővárosának legjavát. Reggeli után kirándulás a Batu barlangokhoz, ahol rendkívül sok grottó és hindu szentély található. A templomrendszer ritka természeti képződményei közül a legnagyobb és legnépszerűbb a Templombarlang, ahol a szentély megtekintéséhez először meg kell mászni 276 lépcsőfokot. Ha ez sikerült, akkor egy életre szóló élményben lesz részünk! A második felében a várost fedezzük fel. Megismerkedünk az ország kultúrájával és történelmével a Nemzeti Múzeumban, majd a látványos Thean Hou templomot látogatjuk meg. Megállunk a Királyi Palotánál és a Függetlenség téren, felkeressük a pazar Jamek mecsetet, majd végül a Petronas ikertornyokhoz látogatunk el. Ha szerencsénk van, akkor feljuthatunk a kilátóba is, hogy élvezhessük a főváros esti panorámáját. A vacsora után szállás Kuala Lumpurban.

4. nap: Kuala Lumpur – Melaka – Johor
Reggel indulás az UNESCO világörökségi listán szereplő MELAKA-ba. A települést Parameswara, palembang-i hindu herceg alapította. Egykor portugál, holland majd angol gyarmat volt, az épületek máig őrzik az európai befolyás jegyeit. Érkezést követően városnézés: Porta de Santiago, Szent Pál templom, Stadhuys épülete, a Keresztény templom, a kínai negyed, a Cheng Hoon Teng templom (legrégibb kínai templom Malajziában), Jonker Street stb. Ezután a maláj és kínai konyha keveredéséből létrejövő baba&nyonya stílusú helyi ételeket fogyasztunk. Továbbutazás autóbusszal Szingapúr irányába, szállás JOHOR-ban, ahol még megtekintjük az Arulmigu Sri Rajakaliamman üvegtemplomot.

5. nap: Szingapúr
Átkelünk a határon SZINGAPÚR-ba. Az egykori brit gyarmat mindössze három évtized alatt került a harmadik világból az elsőbe, ma a világ egyik legkisebb és legsikeresebb országa. A tradicionális kínai és ázsiai építészet elemeit lélegzetelállító módon ötvözik a modern építészeti és a legmodernebb technológiai, megoldásokkal. A városnézésünket a Kampong Glam-ben, a muszlim negyedben kezdjük, majd a kormányzati negyedben folytatjuk a történelmi Parlament, az egykori Legfelsőbb Bíróság és a Városháza épületével. Ezután a Merliont (a városállam jelképe a félig hal, félig oroszlán) keressük fel, ahonnan pompás a kilátás az öbölre. Innen a városközpont ultramodern épületeinek árnyékában lévő kínai és az indiai negyedekben különböző templomokban teszünk látogatást: Thian Hock Keng, a Buddha Fog Ereklye és a Sri Mariamman. Ebéd után a napot megkoronázzuk a világ egyik legjobb beltéri kertjével, a Gardens by the Bay-el. Itt a világ minden tájáról származó, több mint 5000 növényfaj 1 milliót meghaladó példányában gyönyörködhetünk. A hűvös és száraz mediterrán klímát reprodukáló Flower Dome öt kontinens egzotikus növényeit mutatja be. A Cloud Forest légi sétányain a dzsungel lombkoronája felett sétálhatunk. Innen remekül ráláthatunk a nevezetes szuperfákra. Szállás Szingapúrban.

6. nap: Szingapúr
Kirándulás a Sentosa-szigetre, mely egykor katonai bázis volt. Ma már igazi trópusi Disneyland-ként funkcionál, rengeteg természeti és mesterséges látványossággal kiépített hely. Délután a S.E.A. Aquariumot látogatjuk meg. Ez a világ egyik legnagyobb tengeri akváriuma, ami 40 élőhelyről származó 1000 faj otthona. A szigetről drótkötélpályán érkezünk vissza a szárazföldre, majd délután behajózás. Szállás a hajón (Spectrum of the Seas).

7. nap: Penang
Délután kikötés a Malajziához tartozó PENANG-ban, ahol a mesés Kek Lok Si templomban kezdjük a hely felfedezését. Délkelet-Ázsia legnagyobb buddhista temploma magán viseli a kínai, thai és burmai építészeti stílus elemeit is. A templom mind a mahájána, mind pedig a théraváda buddhizmus fontos zarándokhelye. Felkeressük továbbá a Wat Chayamangkalarm thai és a Dhammikarama burmai templomot. Ezután siklóvasúttal felmegyünk a 823 méter magas Penang-hegyre, amelynek tetejéről elénk tárul a sziget látványos panorámája. Felkeressük a Pinang Peranakan kúriát, amely egykor egy gazdag kínai mágnás otthona volt, ma már a több mint ezer impozáns régiség és műtárgy múzeumaként működik. Végül este, hajóra szállás előtt lehetőségünk lesz helyi termékeket vásárolni. Szállás a hajón.

8. nap: Phuket (Thaiföld)
Kikötés után fakultatív program keretében a nyakunkba vesszük Phuketet: óváros, piac, Nagy Buddha szobor, Phang Nha öböl (James Bond szikla), Wat Chalong templom, Wat Phra Thong templom, Jui Tui szentély, Bang Neow szentély, Kata strand stb. Szállás a hajón.

9. nap: Hajózás a tengeren
Pihenés, vagy a fedélzeti szórakoztató- és sportlétesítmények igénybevétele (többségük ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére, kivétel néhány térítés ellenében igénybe vehető wellness program: pl. masszázs). Szállás a hajón.

10. nap: Szingapúr
Kora reggel kikötés Szingapúrban. Meglátogatjuk az Ázsiai Civilizációk Múzeumát, majd sétát teszünk az UNESCO Világörökségi listáján lévő Szingapúri Botanikus Kertben, amelyen belül található a Nemzeti Orchidea Kert a mintegy 60 ezer darab csodaszép orchideájával. Ezután az Orchards Road-hoz megyünk, itt mindenki szabadprogramot kap vásárlásra a búcsúvacsoráig. Ekkor fakultatív program keretében lehetőségünk van kirándulást tenni a szingapúri kínai negyedben és a Bugis Village-ben. Este repülés Budapestre.

11. nap: Budapest
Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

UNESCO Világörökségek:
Malajzia: Melaka és George Town
Szingapúri Botanikus kertek


Fedezze fel a trópusok legjavát Ázsia kulturálisan egyik legsokszínűbb tájegységén! Átdolgozott programunknak köszönhetően most még alaposabban megmártózhat Malájföld színei, fényei, illatai és ízei kavalkádjában. Mivel több éjszakát is luxushajón fogunk tölteni, így lehetőségünk lesz a méltán népszerű Phuket (Thaiföld) felfedezésére is. Be fogjuk barangolni a félszigetet Szingapúr ultramodern nagyvárosától a misztikus vallási helyszíneken át az ámulatba ejtő kertek sokaságán keresztül.


Teljes ár belső kabinban: 949.000 Ft (860.000+89.000 rep. és kikötői illeték, csomagdíj)
Balkonos kabin felára: 55.000 Ft
Egyágyas felár belső kabinban: 226.000 Ft
Egyágyas felár balkonos kabinban: 276.000 Ft

A teljes ár a belépőjegyek árát magában foglalja.

Minimális utaslétszám: 20 fő
Garancia felár: 15-19 utas esetén 53.000 Ft

Fakultatív kirándulás Szingapúrban vacsorával: 30.000 Ft (előre, irodánkban fizetendő!)

Az árakat 1 USD = 380 Ft, 1 EUR 400 Ft árfolyamig garantáljuk!

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,5 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza.

Szervízdíj / borravaló: 36 USD (helyi idegenvezetők, buszsofőrök részére, helyszínen fizetendő!)

Fontos megjegyzések:
Tájékoztatjuk, hogy jelen programunkra SPECIÁLIS Útlemondási Feltétel vonatkozik!
Az Utazási Szerződés 5.2. pontja szerinti bánatpénz az alábbi százalékokra (teljes ár %-ban) módosul:
90-65 napon belüli lemondás esetén: 160 EUR
64-35 napon belüli lemondás esetén: 50 %
34-15 napon belüli lemondás esetén: 75 %
14 napon belüli lemondás esetén: 100% bánatpénzt köteles fizetni!
A lemondási határidőt megelőző hétköznap (H-P) délután 16 óráig történő írásos bejelentést tekintjük lemondási napnak!
Az úti okmány lejárati idejére és a belépési vízumokra vonatkozó beutazási szabály, hogy az útlevélnek a tervezett utazás végétől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Sikertelen társítás esetén az egyágyas felár a kabinár 100%-a.

A teljes ár a 472/2017. (XII. 28.) 14. §. (1) c) Korm. rendelet szerinti ár, mely az indulásig az ÁSZF-ben foglaltak szerint változhat.

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országokról. Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/malajzia
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/szingapur
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold

Hasonló utazások