Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

TOSZKÁN VARÁZSLAT

  • Toszkán
  • Cinque Terre
  • Toszkán
  • Firenze
  • Portovenere
  • Uffizi
  • Pizza
  • Firenze

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Érdekel az út

Teljes ár: 248.000 Ft
Egyágyas felár: 54.000 Ft

Belépőjegyek, a Cinque Terre-i kirándulás hajójegyét, valamint a fülhallgató ára kb. 150 € (Helyszínen fizetendő!)

Minimális utaslétszám: 35 fő
Garanciafelár: 15.000 Ft (30-34 fő esetén)

Az árakat 1 EUR = 400 Ft árfolyamig garantáljuk!

Idegenforgalmi adó: kb. 12 € (Helyszínen fizetendő!)
Szervizdíj / Borravaló: 10 €

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,8 %
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

A teljes ár a 472/2017. (XII. 28.) 14. §. (1) c) Korm. rendelet szerinti ár, mely az indulásig az ÁSZF-ben foglaltak szerint változhat.

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: légkondicionált autóbusszal
Elhelyezés: Firenze környéki Rontában és Lido di Camaioreban középkategóriás szállodák kétágyas, zuhanyozós / WC-s szobáiban
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)


1. nap: Budapest – Ronta (kb. 950 km)
Utazás Budapestről Szlovénián keresztül, rövid pihenőkkel, a Firenzétől északra fekvő településre, Rontába. Vacsora, szállás.

2. nap: Firenze – Ronta (kb. 80 km)
Kirándulás vonattal a „reneszánsz bölcsője”-ként is ismert FIRENZÉBE. A kor szinte összes művésze letette itt névjegyét, a szobrászat, a festészet, az ötvösművészet, vagy akár az építészet területén. Az alig egyórás utazást követően gyalogos városnézés során fedezzük fel a történelmi városközpont főbb látnivalóit: Dóm, Keresztelőkápolna, Palazzo Vecchio (városháza), Ponte Vecchio, Santa Croce (Szent Kereszt templom). Látogatás az UFFIZI képtárban (a tárlatvezetésre csak foglaláskor lehet jelentkezni!) helyi, magyar idegenvezető kalauzolásával. Itt található az itáliai reneszánsz művészet leggazdagabb kollekciója, valamint az évszázadok alatt felhalmozott Medici gyűjtemény is. Mielőtt Rontába visszavonatozna a csoport, rövid szabadidő, illetve a fáradhatatlanok az Arno folyó túloldalát is felkereshetik idegenvezetőjük segítségével, pl. a Pitti Palotát. Vacsora, szállás Rontában.

3. nap: Siena – San Gimignano – Lido di Camaiore (kb. 290 km)
Utazás SIENA-ba, Szent Katalin szülővárosába, amely sokak szerint Olaszország legszebb középkori települése. A várost azok is ismerhetik, akik még nem jártak itt. Minden évben két alkalommal megrendezik a híres PALIO nevű lovasjátékot, mely során a város főterén lovasok küzdenek meg egymással, mint a hazai Nemzeti Vágtán a Hősök terén. Városnéző séta: Palazzo Pubblico, Fonte Gaia, Dóm stb. Egy csodálatos ráadás a mai programunkra SAN GIMIGNANO városkája, amely virágkorát a XII-XIII. században élte, amikor az Észak-Európából a Rómába vezető fő zarándokút egyik fontos állomása volt. Vacsora, szállás Lido di Camaioréban.

4. nap: Pisa – Lucca (kb. 100 km)
PISA, a „Ferde torony” városa, mely a XI–XIII. századi Itáliában Genova és Velence vetélytársaként tengeri nagyhatalom volt. Ennek a kornak a gazdagsága teremtette meg azt az egyedülálló épületegyüttest – Keresztelőkápolna, Dóm, Ferde torony –, mely a „Csodák mezején” áll. Továbbutazás LUCCA-ba, ahol a II. században alapított egykori római kolónia utcái kanyarognak a középkori házakkal együtt, néha kiszélesedve, helyet adva az apró tereknek, templomoknak. Vacsora, szállás Lido di Camaioréban.

5. nap: Cinque Terre – Portovenere (kb. 150 km)
Kirándulás a festői CINQUE TERRE-hez, szó szerint 5 föld, valójában az öt faluhoz, ahol szédítő sziklaszirtek szélébe kapaszkodó és különböző színekben pompázó házak néznek le a tenger hullámaira. Hajóra szállva gyönyörködünk az egyedülálló látványban, és kikötünk legalább két alkalommal, hogy élvezzük a kis települések hangulatát, no meg hogy harapjunk, és kortyoljunk egy keveset. PORTOVENERE, a Ligur partvidék legromantikusabb települése nem másról, mint Vénuszról kapta nevét. Vacsora, szállás Lido di Camaioréban.

6. nap: Volterra és környéke (kb. 250 km)
Kirándulás az alabástrom városaként is emlegetett, etruszkok által alapított VOLTERRA-ba. A dombra épült városból páratlan kilátás nyílik a tipikus lankás toszkán vidék olajfaligeteire, szőlőültetvényeire. A középkori hangulatú óváros látnivalóinak (Piazza del Priori, római kori színház) megtekintését követően LAJATICO-ba utazunk, Andrea Bocelli olasz tenorista szülőfalujába. Helyi termelőknél, családi gazdaságokban megnézzük, hogyan készül a pecorino sajt, extra szűz olívaolaj vagy a toszkán bor. A bemutatók során kóstolásra és a termékek megvásárlására is lesz lehetőség. Vacsora, szállás Lido di Camaioréban.

7. nap: Lido di Camaiore – Budapest (kb. 1030 km)
Hazautazás Szlovénián keresztül, pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban.

UNESCO Világörökségek:
- Firenze óvárosa;
- Pisa: Dóm, Ferde-torony, Keresztelőkápolna;
- Siena óvárosa;
- San Gimignano óvárosa;
- Cinque Terre;
- Portovenere

A változtatás jogát fenntartjuk!


Felejthetetlen utazás Olaszország egyik legszebb vidékén, a napsütötte Toszkánában! Utazásunk során útba ejtjük a legnevezetesebb toszkán városok főbb látnivalóit: Firenze, Pisa, Lucca, Siena, San Gimignano, Volterra, továbbá barangolunk szőlő- és olíva ültetvények övezte mesés dombvidékeken, hangulatos középkori utcákon. Kirándulunk még Cinque Terre sziklaszirtekre épült tengerparti falvainak színes házaihoz is. MEGÚJULT programunk új helyszínei Volterra és Andrea Bocelli városa, Lajatico, ahol az olaszok étkezési szokásaival toszkán magántermelőknél ismerkedünk meg, házi finomságok kóstolásával: pecorino sajt, olívaolaj, szalámik, sonkák, vino santo bor stb.

 

 


Teljes ár: 248.000 Ft
Egyágyas felár: 54.000 Ft

Belépőjegyek, a Cinque Terre-i kirándulás hajójegyét, valamint a fülhallgató ára kb. 150 € (Helyszínen fizetendő!)

Minimális utaslétszám: 35 fő
Garanciafelár: 15.000 Ft (30-34 fő esetén)

Az árakat 1 EUR = 400 Ft árfolyamig garantáljuk!

Idegenforgalmi adó: kb. 12 € (Helyszínen fizetendő!)
Szervizdíj / Borravaló: 10 €

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,8 %
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

A teljes ár a 472/2017. (XII. 28.) 14. §. (1) c) Korm. rendelet szerinti ár, mely az indulásig az ÁSZF-ben foglaltak szerint változhat.

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

 https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?olaszorszag