Haris Travel Utazási Iroda - Körutazások a világ minden táján

VIETNAM-KAMBODZSA-LAOSZ

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Érdekel az út

Teljes ár: 1.565.000 Ft (1.067.000+498.000 belső repülőjegyek, rep. illetékek, csomagdíjak)

Egyágyas felár: 289.000 Ft 

A teljes ár a belépőjegyek árát magában foglalja.

Minimális utaslétszám: 23 fő

Garancia felár: 20-22 utas esetén: 40.000 Ft

Árfolyam: 350 Ft/USD

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,8 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza.

Szervízdíj / borravaló: 90,- USD (helyi idegenvezetők, buszsofőrök részére, helyszínen fizetendő!)

Vízum:
Vietnám: vízumot online intézzük, ára: 14.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
Kambodzsa: vízumot online intézzük, ára: 19.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
Laosz: vízumot online intézzük, ára: 25.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
(Irodánkban előre fizetendők, az árak indulásig változhatnak!)

Fontos megjegyzések:

Az úti okmány lejárati idejére és a belépési vízumokra vonatkozó beutazási szabály, hogy az útlevélnek a tervezett utazás végétől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Az e-vízumokhoz 1 db beszkennelt jó minőségű fotó (előre néző szemüveg nélküli), és az útlevél fényképes oldalának színes szkennelt változata szükséges. (Amennyiben nincs szkennelési lehetősége, irodánkban elkészítjük.)

Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thaiföldi hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból. A beléptető pecséten szereplő dátum határozza meg, hogy az utas meddig tartózkodhat jogszerűen Thaiföldön.

A teljes ár a 472/2017. (XII. 28.) 14. §. (1) c) Korm. rendelet szerinti ár, mely az indulásig az ÁSZF-ben foglaltak szerint változhat.

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

18 napos tartalmas körutazásunk során 3 különleges ország leghíresebb, egytől-egyig lenyűgöző helyszíneivel ismerkedünk, bepillantást nyerve eme távoli tájak kultúrájába, mindennapjaiba és megtekintünk számos UNESCO Világörökséghez tartozó helyszínt is!

Utazás:       Budapest – Hanoi / Bangkok - Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjáraton, valamint helyi                                                                 repülőjáratokkal. A körutazáson légkondicionált autóbuszokkal és hajóval.
Elhelyezés: helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyozós/fürdőszobás szobáiban
Ellátás:       félpanzió (reggeli és ebéd vagy vacsora programoktól függően), teljes ellátás a 3. napon

1. nap: Budapest- Hanoi
Repülés Budapestről átszállással Hanoiba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Hanoi
Érkezés HANOI-ba a déli órákban. Délután séta az Óvárosban, a „36 céh negyedében”, a nyüzsgő utcák felfedezése, ahol helyi kézművesek (bádogosok, ékszerészek, kalligráfusok, asztalosok) kínálják portékáikat. Ezután látogatás a Hoan Kiem-tóhoz, ahol a fő látványosság a tó közepén lévő gyönyörű Ngoc Son templom, ahová egy vörös fahídon keresztül jutunk el. Szállás.

3. nap: Halong-öböl
Az egész napot a több mint 1900 szigetből álló világhírű HALONG-ÖBÖL-ben töltjük. Hajókirándulás a bizarr mészkősziklákkal tűzdelt tengeren, melyet az ország egyik legszebb tájának tartanak, és 1994-től felkerült az UNESCO Világörökség listájára. Ebéd, vacsora és szállás a hajón.

4. nap: Halong-öböl és Hanoi
Reggeli után visszautazás Hanoiba. Látogatás Ho Chi Minh mauzóleumához (csak kívülről), és az Egypilléres Pagodához. Ezután az ezeréves Irodalom templom megtekintése, mely az ország első egyeteme volt, ahová csak a hercegek, a nemesek gyermekei és a mandarinok járhattak. Szállás.

5. nap: Danang-My Son-Hoi An
Repülés a reggeli órákban Hanoiból Danangba, majd utazás autóbusszal MY SON-ba. A szentélyek méltán érdemelték ki a Világörökség kitüntetést, kivételes példája a hindu építészet dél-kelet ázsiai hatásának. A csampa dinasztia idején fontos vallás központ is volt. Továbbutazás autóbusszal Hoi An-ba. Szállás.

6. nap: Hoi An-Hue
Városnézés HOI AN-ban. A Danangtól délre található festői szépségű városka ősi települése felkerült a Világörökség listára. Megtekintjük a település egyik legszentebb helyét, a kínai templomot, az évszázados kereskedőlakokat, és a 400 éves fedett japán hidat. Délután továbbutazás HUE-ba. Séta a Dong Pa piacon. Szállás.

7. nap: Hue-Saigon
Az egész napos városnézés az egykori Császárváros meglátogatásával indul, mely a pekingi Tiltott város mintájára épült: Ngo Mon kapu, Thai Hoa palota, Mandarinok Csarnoka, Tiltott bíbor város (a császár személyes birodalma). Hajókirándulás a Parfüm-folyón, Hétemeletes (Thien Mu) pagoda és Tu Duc uralkodó sírja. Repülés SAIGON-ba. Szállás.

8. nap: Mekong-My Tho
Egész napos kirándulás a Mekong folyó torkolatához. Ez a vidék Vietnám „éléskamrája”. Az innen származó rizs, egzotikus gyümölcsök, méz stb. látja el az ország nagy részét. Rövid látogatás MY THO-ba. Ebéd, majd hajókázás a szigetek között, kikötés egy-két szigeten, séta a kézműves falvakban, végül a Vinh Trang templom megtekintése. Szállás Saigonban.

9. nap: Saigon-Phnom Penh
Félnapos városnézés Vietnam legnagyobb városában, SAIGON-ban: Notre Dame katedrális (kívülről), Városháza, főposta épülete, Újraegyesítési palota. Repülés PHNOM PENH-be. Szállás.

10. nap: Phnom Penh-Siem Reap
Délelőtt városnézés Kambodzsa fővárosában, mely három folyó találkozásánál fekszik. (Bassac, Tonle, Mekong). Megtekintjük a Nemzeti múzeumot és a Királyi Palotát. Utazás autóbusszal Siem Reapbe. A csoport útközben Skuon-ban, a sült pókokról és bogarakról híres kisvárosban tesz egy rövid látogatást. Érkezés SIEM REAP-ba az esti órákban, szállás.

11. nap: Angkor
Ismerkedés az ősi királyi város legszebb, mesterséges víztükrök között épült templomaival, palotáival. Elsőként a legismertebb ANGKOR WAT szerepel a programunkban. A program ANGKOR további nevezetességeivel folytatódik: ANGKOR THOM, BAYON, BAPHUON, TA PROHM, ELEFÁNTTERASZ. A nap befejezéseként a PHNOM BAKHENG megtekintése, ahonnan csodálatos a naplemente látványa. Szállás és zenés-táncos vacsora Siem Reap-ben.

12. nap: Angkor másodszor
Kirándulás egy helyi faluba, ahol elkészíthetik hagyományos reggelijüket, elsajátíthatják a rizstészta készítés különböző szakaszait. Tovább utazás egy másik településre, amely a bambuszba töltött ragadós rizs termelésére szakosodott, friss kókuszdió kóstolása. Az utolsó megállónk egy olyan családnál lesz, akik pálmalevélből készítenek kézműves termékeket, ez a fő bevételi forrásuk. Kivételes lehetőség kipróbálni kézügyességüket, és egy saját szuvenírt összeállítani. Délután ismerkedés BANTEAY SREI nevezetességeivel. Szállás és vacsora Siem Reap-ben.

13. nap: Siem Reap-Luang Prabang
A déli órákban repülés LUANG PRABANG-ba, szabadidő. Vacsora és szállás.

14. nap: Luang Prabang
Hajókirándulás a Mekongon a Pak Ou barlangokhoz, amit a helyiek szent helyként tisztelnek. A barlang belsejében több ezer faragott szobrot helyeztek el az évek során erre járt vándorok. Majd Laosz egyik kihagyhatatlan természeti látványosságát, a Smaragd vízesést keressük fel. A dzsungel szívében, méteres növénylevelek között egy-két méteres szintkülönbséggel türkizkék vizű medencék sora követi egymást. Visszaútban Luang Prabang-ba megnézünk egy helyi falut is. Szállás.

15. nap: Luang Prabang
Luang Prabang a csodálatos templomairól és az azt övező mesésen szép tájról nevezetes, és az UNESCO Világörökség része. Reggeli után városnézés: Wat Xieng Thong, Wat Visoun, Wat That Luang majd látogatás az egykori királyi palotában, amely ma Nemzeti Múzeumként látogatható, 1975-ig lakta a királyi család. Csodás panoráma tárul elénk a Phusi dombról, melyre 330 lépcsőfok leküzdése után juthatunk fel. Szállás.

16. nap: Luang Prabang- Vientiane
Délelőtt átrepülünk a laoszi fővárosba. Ismerkedés VIENTIANE főbb látnivalóival: Pha That Luang (Nagy Királyi sztúpa, amely egyben az ország jelképe és legjelentősebb nemzeti szimbóluma is), Wat Phra Keo templom, Wat Si Saket. Szállás Vientiane-ban.

17. nap: Bangkok
Repülés Thaiföld fővárosába, BANGKOK-ba. Városnézés az „Angyalok városában”, séta a világ egyik legnagyobb kínai negyedében, ahol csak úgy pezseg az élet a forgalmas utcákon. Színes üzletek, szép kínai templomok és elképesztően gazdag ételválaszték tárul a látogatók szeme elé. Látogatás a leghíresebb bangkoki buddhista templomhoz, a XIII. században épült Wat Traimit-hez (Arany Buddha temploma), amely a hatalmas, több mint 5 tonnás Buddha szobráról ismert. Este séta az éjszakai piacon, majd vacsorával egybekötött hajózás a Chao Phraya folyón. Transzfer a repülőtérre.

18. nap: Budapest
Hazautazás átszállással. Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban, a menetrend függvényében.

változtatás jogát fenntartjuk!


18 napos tartalmas körutazásunk során 3 különleges ország leghíresebb, egytől-egyig lenyűgöző helyszíneivel ismerkedünk, bepillantást nyerve eme távoli tájak kultúrájába, mindennapjaiba és megtekintünk számos UNESCO Világörökséghez tartozó helyszínt is!

VÁRHATÓ SZÁLLÁSOK: 

Hanoi - Sunway Hotel
https://www.sunwayhotels.com/sunway-hanoi

Haiphong – Indochine Cruise Lan Ha Bay
https://www.indochinasails.com/MediaUpload/42191923Itinerary_2D1N_Indochine_Cruise.pdf

Hoi An - Central Boutique Hotel and Spa
https://www.hoiancentral.com/en

Hue - Thanh Lich Royal Boutique Hotel
https://thanhlichhotel.com.vn/tl1&lg=en

Ho Chi Minh City – Orchids Hotel
https://orchidshotelsaigon.com/en/home/

Phnom Penh – Sun and Moon Urban Hotel
https://www.sunandmoonhotelgroup.com/hotels/urbanhotel/home-urban-hotel.html

Siem Reap – Sakmut Boutique Hotel
https://www.sakmutboutiquehotel.com/rooms-suites.html

Luang Prabang - Souphattra Hotel
https://www.souphattra.com/

Vientiane - Lao Poet Hotel
https://www.laopoethotel.com/       

A szállodaváltoztatás jogát azonos kategórián belül fenntartjuk!

ÚTVONAL:


Teljes ár: 1.565.000 Ft (1.067.000+498.000 belső repülőjegyek, rep. illetékek, csomagdíjak)

Egyágyas felár: 289.000 Ft 

A teljes ár a belépőjegyek árát magában foglalja.

Minimális utaslétszám: 23 fő

Garancia felár: 20-22 utas esetén: 40.000 Ft

Árfolyam: 350 Ft/USD

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,8 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza.

Szervízdíj / borravaló: 90,- USD (helyi idegenvezetők, buszsofőrök részére, helyszínen fizetendő!)

Vízum:
Vietnám: vízumot online intézzük, ára: 14.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
Kambodzsa: vízumot online intézzük, ára: 19.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
Laosz: vízumot online intézzük, ára: 25.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
(Irodánkban előre fizetendők, az árak indulásig változhatnak!)

Fontos megjegyzések:

Az úti okmány lejárati idejére és a belépési vízumokra vonatkozó beutazási szabály, hogy az útlevélnek a tervezett utazás végétől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Az e-vízumokhoz 1 db beszkennelt jó minőségű fotó (előre néző szemüveg nélküli), és az útlevél fényképes oldalának színes szkennelt változata szükséges. (Amennyiben nincs szkennelési lehetősége, irodánkban elkészítjük.)

Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thaiföldi hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból. A beléptető pecséten szereplő dátum határozza meg, hogy az utas meddig tartózkodhat jogszerűen Thaiföldön.

A teljes ár a 472/2017. (XII. 28.) 14. §. (1) c) Korm. rendelet szerinti ár, mely az indulásig az ÁSZF-ben foglaltak szerint változhat.

Ezt az utat csak megfelelő egészségi állapot, jó fizikai kondíció esetén ajánljuk a hosszú utazás és az esetenként megterhelőbb programok, nagy szintkülönbségek miatt!

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak. 

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/vietnam
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/kambodzsa
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/laosz
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold

Hasonló utazások